Posters

Voor afmetingen variërend van 44x64 tot 120x176 cm bieden we afdrukken op Magistra Deluxe Blueback 120 grams weerbestendig papier voor affiches die binnen en buiten gebruikt kunnen worden.

Buitenposters

Outdoor posters zijn perfect voor het promoten van uw bedrijf, product of dienst. Ze zijn weerbestendig en duurzaam, waardoor ze ideaal zijn voor outdoor displays op elk oppervlak. U kunt kiezen uit twaalf verschillende formaten, zodat u altijd een poster vindt die perfect aan uw wensen voldoet. Deze posters worden gedrukt op Magistra Deluxe Blue Back 120 gr papier, zijn bestand tegen de elementen en gaan twee tot drie maanden mee. Bestel uw Outdoor Poster vandaag nog!

Buitenposters zijn ideaal om uw bedrijf te promoten in drukbezochte gebieden zoals straten en stadscentra. Verspreid de boodschap van uw merk of vertel iedereen over het onweerstaanbare evenement dat u aan het organiseren bent. Het formaat van de poster helpt u op te vallen en het verhaal van uw bedrijf en uw nieuwe product op een grootse manier te vertellen, of de opening van een nieuw restaurant te promoten. Met zo veel formaten om uit te kiezen, profiteert u van elke beschikbare ruimte en heeft u altijd een zichtbare etalage, zelfs waar er geen is!

Buitenposters en andere producten

Bekijk ook eens onze fotoposters. Deze zijn net zo interessant, eveneens personaliseerbaar en zoals altijd heel voordelig!

Voor de reclame voor uw activiteiten of evenementen heeft Pixartprinting een uitgebreid aanbod van producten die perfect zijn om uw boodschap over te brengen. Combineer uw buitenposters bijvoorbeeld met reclamebanners, bannerdisplays of paalbanieren, om maximale zichtbaarheid te garanderen.