Klassieke etiketten op rol

Dertien verschillende materialen bieden eindeloze personaliseringsmogelijkheden. Kies uit talloze papiersoorten of kunststof en maak klassieke etiketten op rol die bij uw product passen. Bij gebruik van een automatische etiketteermachine kunt u de uitdraairichting en de afstand tussen de etiketten bepalen. Alles afgestemd op uw product.

  • 14 verschillende materialen
  • Ook voor automatische etiketteermachines
  • Ook kleine hoeveelheden
Ontdek meer

Stickers op rol

Stickers op rol voor elke toepassing

Stickers op rollen kennen een groot aantal toepassingen, die elk hun speciale eisen stellen. Bij Pixartprinting heeft u daarom de vrije keus aan materialen, formaten en vormen. Wij drukken uw stickers snel en precies zoals u ze wilt hebben. Kwalitatief hoogstaande materialen en geavanceerde printapparatuur garanderen een professionele kwaliteit, die volledig aan uw specificaties tegemoet komt.

Stickers in elke vorm

Een sticker, hoe simpel en informatief soms ook, is een belangrijk visueel element van uw product. Een mogelijkheid om uw merk een eigen gezicht te geven temidden van de concurrentie. Daarom bieden we – naast 7 standaardformaten – alle mogelijkheden om uw stickers volledig naar eigen ontwerp te laten drukken.

Snel en simpel stickers op rol bestellen

Een discreet zakelijk etiket of een uitbundige aandachtstrekker in het winkelschap: upload uw drukbestand en de rest gaat vanzelf. Ons instructiemanual helpt u met informatie over productievereisten en details als marge en afstand van de bedrukking tot de rand. Als extra service kunnen onze grafisch ontwerpers uw bestand controleren. Uw stickers worden binnen een werkweek bezorgd.

Voordelig stickers op rol drukken

Afhankelijk van het doel, kunt u kiezen voor standaard stickers of de meest persoonlijke eisen stellen aan stansvorm, bedrukking en materiaal. In alle gevallen zult u ontdekken dat onze tarieven uiterst concurrerend zijn. Vraag een offerte aan en vergelijk onze prijs.

Andere producten

Naast stickers op rollen, drukt Pixaprinting ook labels en prijskaartjes. Voor het grotere werk maken we raam-, muur- en autostickers van zelfklevend PVC.