Klassieke etiketten op rol

Dertien verschillende materialen bieden eindeloze personaliseringsmogelijkheden. Kies uit talloze papiersoorten of kunststof en maak klassieke etiketten op rol die bij uw product passen. Bij gebruik van een automatische etiketteermachine kunt u de uitdraairichting en de afstand tussen de etiketten bepalen. Alles afgestemd op uw product.

  • 24 verschillende materialen
  • Ook voor automatische etiketteermachines
  • Ook kleine hoeveelheden

Stickers op rol

Stickers op rol zijn een geweldige manier om uw bedrijf te promoten. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en kunnen aan uw behoeften worden aangepast. Stickers op rol kunnen worden gebruikt voor industriële doeleinden of voor marketingdoeleinden. Ze zijn ideaal om de zichtbaarheid van uw bedrijf te vergroten. Stickers op rol zijn ook heel handig om producten te etiketteren.

Diverse formaten en materialen

Op zoek naar een manier om wat persoonlijkheid aan uw verpakking toe te voegen? Pixartprinting biedt een ruime keuze aan stickerformaten voor elke behoefte en elk doel. U kunt kiezen uit ronde, rechthoekige en vierkante stickers in elk gewenst formaat (van 1x1 cm tot 30x30 cm). Als u een specifieke vorm in gedachten heeft voor uw stickers, kunt u ook het formaat aanpassen. Waarom zou u stickers op rol niet eens proberen? Ze zijn perfect om uw producten net dat beetje extra flair te geven.

U heeft de keuze uit een breed aanbod aan materialen, zodat u het perfecte materiaal vindt voor uw merk. Onze luxe materialen omvatten satijn en gelegd papier, terwijl polypropyleen geschikt is voor veelzijdige toepassingen. Met zo veel opties om uit te kiezen, zijn we er zeker van dat u altijd de sticker zult vinden die bij u past!

Andere interessante producten

Naast stickers op rol kunt u bij Pixartprinting labels en kaartjes laten drukken om uw producten en verpakkingen te verrijken. Voor het grotere werk printen we raamstickers, auto- en brommerstickers en vloerstickers.