PVC stickers voor vlakke oppervlakken

De pvc stickers voor vlakke oppervlakken zijn ideaal voor het decoreren of personaliseren van uw ruimtes: plak ze op kasten, tafels, deuren en al het andere dat u nodig heeft. Ze zijn verkrijgbaar in 10 verschillende materialen en kunnen zowel vierkant als in vorm gesneden worden, afhankelijk van uw ontwerp.

  • Ook gespiegeld
  • Laminering mogelijk

PVC stickers drukken

Print pvc stickers zijn een geweldige manier om wat persoonlijkheid en maatwerk toe te voegen aan uw huis of kantoor. Deze stickers zijn verkrijgbaar in zeven verschillende materialen en kunnen vierkant of op maat gesneden worden, afhankelijk van uw wensen. Ze zijn perfect voor het versieren van kasten, tafels, deuren en elk ander vlak oppervlak dat u maar kunt bedenken!

Pvc stickers drukken en personaliseren

De pvc stickers van Pixartprinting zijn de perfecte manier om uw creativiteit de vrije loop te laten en aangepaste oplossingen te ontwerpen voor kamers, winkels, kantoren en andere lokale bedrijven. U kunt elk plat oppervlak, in elke vorm of afmeting, decoreren met afbeeldingen van uw keuze - allemaal met de kwaliteit die u zou verwachten van een toonaangevende digitale printpartner. U hebt de keuze uit verschillende soorten materialen, afhankelijk van het oppervlak waarop u de stickers wilt plakken.

Pvc stickers bestellen bij Pixartprinting

Het drukken van pvc stickers is een geweldige manier om uw huis of kantoor een persoonlijk tintje te geven. Er zijn veel verschillende soorten pvc-stickers beschikbaar, dus u vindt altijd wat u zoekt. U kunt kiezen uit een verscheidenheid van kleuren en maten, en u kunt zelfs de uitsnijding van uw voorkeur kiezen. Bovendien kunt u uw pvc- stickers vormgeven met elk gewenst ontwerp. U kunt ook een beschermende coating toevoegen aan uw pvc stickers om ze te beschermen tegen krassen, scheuren, of verwering.