Flessenhalslabels

Als een etiket niet volstaat, geef uw producten dan een stem met onze flessenhalslabels: voeg nuttige informatie toe of uw felicitaties bij cadeaus! Van wijn tot olie, van likeuren tot cosmetische producten: elke fles heeft een decoratie nodig om op te vallen tussen de vele andere.

  • Met goud/zilver veredeling of 3D-lak
  • Laminering mogelijk

Promoot uw product met stijl

Dankzij de flessenhalslabels van Pixartprinting kunt u uw creativiteit de vrije loop laten om uw producten te versieren. Zo prikkelt u de nieuwsgierigheid van uw klanten, nog voordat ze de fles ontkurken.

Pixartprinting levert binnen korte tijd en tegen voordelige prijzen de hoeveelheid flessenhalslabels die u wenst.

Verzorg het uiterlijk van uw product

U kunt de perfecte flessenhalslabels voor uw merk creëren door gebruik te maken van de kenmerken van ons product:

  1. Formaat: u kunt de perfecte afmetingen kiezen voor uw labels (6,5 x 14 cm of 6,5 x 16 cm).
  2. Materiaal: ons karton is bijzonder geschikt voor dit soort labels. Het is gemaakt van een gebleekte chemische pasta, heeft een geweldige helderheid en gaat lange tijd de vergeling van het karton tegen.
  3. Afdrukaanwijzingen en afwerking: u kunt de voorkant van de flessenhalslabels personaliseren en kiezen uit drie beschikbare afwerkingen: matte laminering, glanzende laminering en soft touch (exclusieve matte laminering met fluweelachtig effect dat de originele kleuren laat stralen).
  4. Veredeling: u kunt uw luxeproduct op twee manier vormgeven. Met 3D-lak, een doorzichtige en extra dikke lak die digitaal wordt aangebracht op geselecteerde delen van de afbeelding en waarmee het oppervlak een voelbaar effect krijgt. Of met goud- of zilverkleurige laminering, waarbij een dun filmlaagje warm aangebracht wordt op de geselecteerde delen.

Een label voor elke gelegenheid

U kunt de perfecte flessenhalslabels ontwerpen voor uw doel. Zo kunt u uw producten nog beter presenteren en ze nog aantrekkelijker maken voor klanten. Als u met uw speciale flessen de show wilt stelen op de beurs, kunt u gebruik maken van de veredelingsopties van Pixartprinting. Tot slot kunt u indruk maken op uw klanten met labels die zijn afgestemd op de gelegenheid.

Producten om te combineren met de flessenhalslabels

Geef uw flessen de best mogelijke verpakking: kies uit ons grote aanbod op maat gemaakte dozen. Als u op zoek bent naar nog meer manieren om uw flessen te versieren, kunt u ook gebruik maken van onze gevouwen kaartjes. En wilt u tijdens uw proeverijen iets te eten mee geven, gebruik dan onze kopkaarten voor de perfecte presentatie.