Drop display

Kies de drop display om uw boodschap buiten te promoten, bijvoorbeeld voor uw winkel om klanten te trekken of op een drukke beurs om de interesse van passanten te wekken. De windvaste vlaggenstof is open geweven, waardoor de lucht erdoorheen kan. Zo wordt een zeileffect vermeden en stabiliteit gegarandeerd.

 • 4 formaten
 • 5 steunvoeten
 • Met draagtas

Ontdek hoe u dit materiaal op de juiste manier weggooit - Ontdek

Dropflag: stevig en windvaste display voor buitenreclame

Promotietools voor buitenreclame moeten stevig staan en geen last hebben van weer of wind. De dropflag, ook wel drop display, is daarom uitermate geschikt voor dit doel. Dropflags van Pixartprinting worden gemaakt van weersbestendig materiaal. Dankzij de windvaste vlaggenstof blijft de dropflag stabiel en is er geen sprake van het ‘zeileffect’.

Een dropflag is een vlag in druppelvorm die niet snel over het hoofd gezien wordt! Trek de aandacht van klanten, bezoekers en voorbijgangers met een dropflag met eigen design. Bestel nu bij Pixartprinting een dropflag van hoogwaardige kwaliteit die lang meegaat.

Eigenschappen van Drop displays

De drop display van Pixartprinting bestaat uit een stevig aluminium frame en windvaste vlaggenstof. Dit bijzondere materiaal is open geweven, zodat de wind er geen vat op krijgt en de display stabiel blijft. Dat maakt de drop display zeer geschikt voor buitengebruik. Voor het doek kunt u kiezen uit vier verschillende formaten:

 • XS: breedte 75 cm, maximale hoogte 170 cm
 • S: breedte 100 cm, maximale hoogte 230 cm
 • M: breedte 100 cm, maximale hoogte 310 cm
 • XL: breedte 150 cm, maximale hoogte 390 cm

Voor het frame heeft u de keuze uit verschillende soorten steunvoeten:

 • Ronde voet: geschikt voor gebruik op ene platte ondergrond zonder onregelmatigheden. Met haringen voor verankering in de grond, waar mogelijk.
 • Kruisvoet: hoge stabiliteit dankzij de x-vorm.
 • Kruisvoet met verzwaring
 • Punt: Geschikt voor gebruik of gras, zand, enzovoort.
 • Verzwaarbare voet: kan worden gevuld met water of zand. Met haringen voor verankering in de grond, waar mogelijk.

Dropflag personaliseren en bestellen

Maak een unieke en opvallende dropflag! Dankzij de talloze opties kunt u uw drop display helemaal aanpassen aan uw wensen. Voor een optimaal resultaat raden we u aan het template te downloaden met instructies voor het correct instellen van het drukbestand.

Heeft u nog geen drukbestand en kunt u wel wat tips gebruiken voor het juiste ontwerp? Pixartprinting biedt ook ontwerpdiensten. Onze grafische vormgevers kunnen u helpen bij het creëren of bewerken van uw bestanden.

Bestellen is heel simpel. Kies welke opties het meest geschikt zijn voor uw drop display. Upload uw drukbestand en voltooi de bestelling. Natuurlijk staan onze experts ook voor u klaar bij eventuele vragen.

Displays voor buiten

Voor buitenreclame heeft u promotiemiddelen nodig die opvallen en de aandacht trekken. Een krachtige boodschap, ook al zien klanten hem maar een paar seconden, kan de interesse aanwakkeren in uw product of dienst. Uw verkooppunt wordt in elk geval niet over het hoofd gezien. Ook voor beurzen is de dropflag ideaal.

Benieuwd naar onze andere producten voor buitenreclame? Kijk dan eens bij alle Displays voor buiten, met onder meer beachvlaggen, banderole displays, paalbanier en gazebo’s.