Milieuvriendelijke visitekaartjes

Voor wie exclusieve en tegelijkertijd milieuvriendelijke visitekaartjes wil, bieden we de keuze uit twee soorten gerecycled papier. Verkrijgbaar in vier verschillende formaten, voor een doeltreffende en milieubewuste communicatie.

Milieuvriendelijke visitekaartjes: een duurzame handdruk

De eerste indruk telt en het visitekaartje moet tekenend zijn. Maar ook het milieu telt. U kunt uw steentje bijdragen door milieuvriendelijke visitekaartjes te laten drukken, waarmee u zich op een duurzame manier voorstelt.

Pixartprinting biedt de mogelijkheid om te kiezen voor visitekaartjes van gerecycled papier, een perfect product voor wie hart heeft voor het milieu en tegelijkertijd ook stijlvolle en mooie afdrukken wil. U kunt kiezen uit twee soorten gerecycled papier en verschillende formaten om uw milieuvriendelijke visitekaartjes te personaliseren.

Visitekaartjes van gerecycled papier: met aandacht voor de sterke punten

Hoe kunt u uw milieuvriendelijke visitekaartjes personaliseren?

U kunt kiezen uit de volgende opties:

  • Twee soorten gerecycled papier: traditioneel gerecycled papier en Underwood
  • Vier formaten: 8,5 x 5,5 cm – 8,5 x 5 cm – 9 x 5 cm – 5,5 x 5,5 cm
  • Afdrukstand: horizontaal/verticaal

Bij de twee papiersoorten kunt u kiezen uit traditioneel gerecycled papier, gemaakt van 100% gerecyclede vezels, en uit Underwood, een papiersoort met de consistentie van ongecoat papier met een glad oppervlak waar wat onzuiverheden in zitten die het papier karakter en originaliteit geven.

Presenteer uzelf met stijl: kies voor onze milieuvriendelijke visitekaartjes en draag uw steentje bij aan een beter milieu.