Folders

Wat hebben een informatieblad, een prijslijst, een evenementenprogramma en een klein bedrijfsprofiel met elkaar gemeen? Ze kunnen allemaal worden afgedrukt in een folder. Van heel eenvoudig tot meer complex, creëer een product op maat door zelf de bladzijden, vouw en het formaat te kiezen.

  • Diverse papiersoorten verkrijgbaar
  • Laminering mogelijk

Gevouwen folders

Gevouwen flyers zijn een populaire en doeltreffende manier om een evenement of commerciële activiteit te promoten. Pixartprinting biedt een snelle, handige en efficiënte printservice: u kunt gevouwen flyers en brochures maken in een paar klikken, via onze website.

Hier vindt u de gevouwen flyers en brochures die het beste bij uw bedrijf passen. Kies uit de vele opties en creëer het perfecte promotiemiddel!

Gevouwen flyers of folders om uw merk te verspreiden

Pixartprinting vouwfolders zijn de perfecte manier om uw merk te promoten. Wij bieden drie verschillende modellen aan, met variërend aantal zijden:

  • Gevouwen folders met 4 of 6 zijden
  • Gevouwen folders met 8, 10 of 12 zijden
  • Van 16 tot 36 zijden

Zodra u het aantal zijden en vouwen hebt gekozen, kunt u het materiaal kiezen voor uw nieuwe gevouwen folders. Wij bieden een ruime keuze aan materialen, zorgvuldig geselecteerd door onze experts.

U kunt kiezen uit een groot aantal papiersoorten. Wij zorgen ervoor dat uw vouwfolders worden gedrukt op het ideale materiaal voor uw opdracht.

Talloze mogelijkheden voor uw gevouwen flyers

Gevouwen folders zijn een veelzijdig instrument dat kan worden gebruikt om creatieve en verrassende promotionele producten te maken. U kunt bijvoorbeeld de verschillende zijden gebruiken om de informatie te ordenen die u aan de klant wilt communiceren. Dit zal het voor de lezer gemakkelijker maken om de gevouwen folder te begrijpen.

De gevouwen folder is gemakkelijk mee te nemen en dus ideaal om te verspreiden op openbare plaatsen of bij evenementen. Ze kunnen ook per post naar potentiële klanten worden gestuurd of op een zichtbare plaats worden achtergelaten. Met een goed ontwerp zijn gevouwen folders een effectieve manier om uw bedrijf of organisatie te promoten.