Folders

Wat hebben een informatieblad, een prijslijst, een evenementenprogramma en een klein bedrijfsprofiel met elkaar gemeen? Ze kunnen allemaal worden afgedrukt in een folder. Van heel eenvoudig tot meer complex, creëer een product op maat door zelf de bladzijden, vouw en het formaat te kiezen.

  • Diverse papiersoorten verkrijgbaar
  • Laminering mogelijk -Dit product is FSC®-gecertificeerd
Ontdek meer

Folders

Uw folders: maatwerk in elk opzicht

Uw folders laten drukken door Pixartprinting is een beetje als werken met de drukker op de hoek. Persoonlijk maatwerk, service en zekerheid, maar naar alle waarschijnlijk sneller en stukken voordeliger. Op het bestelformulier kunt u eenvoudig uw drukbestanden uploaden. U vindt er alle benodigde informatie en kunt kiezen uit een groot aantal opties, waaronder:

  • 5 formaten
  • 8 papiersoorten, waaronder deluxe kwaliteiten voor een bijzondere uitstraling
  • 8 verschillende vouwwijzen
  • Papiergewichten van 170 tot 300 gram Verschillende afwerkingen, glanzend, mat of gelamineerd

Uw folders eenvoudig bestellen

Met behulp van het online bestelformulier kunt u uw specificaties eenvoudig uploaden. U vindt er ondermeer informatie over de eisen waaraan uw drukbestand moet voldoen en grafische voorstellingen die duidelijk maken hoe uw folder eruit komt te zien. Is uw drukbestand bijzonder gecompliceerd of bent u ergens niet zeker van, dan kunnen onze grafisch ontwerpers een controle uitvoeren.

Flyers en brochures

In de categorie Klein drukwerk vindt u informatie over het drukken van flyers, brochures en tal van andere promotionele en kantoorartikelen.

Ontdek de nieuwe antibacteriële laminering

Het bestuderen van materialen en het zoeken naar de beste technologieën vormen de basis van ons dagelijks werk. In deze bijzonder precaire periode besteden we allemaal meer aandacht aan kleine dagelijkse gebaren voor onze eigen veiligheid en die van de mensen om ons heen. Om uw reclamematerialen veiliger te maken, hebben we een nieuw type laminering geïntroduceerd: de antibacteriële laminering. Dit is een matte laminering op basis van zilverionen die binnen 24 uur 99% van de bacteriën op het productoppervlak kunnen doden.