Kaartjes in standaardformaat

Dankzij de 6 verschillende formaten van standaardkaartjes kunt u elk type product labelen. Ze zijn ideaal voor kledingmerken en voor het tonen van informatie over de inhoud van jampotten, conserven of cosmetische crèmes.

  • Met goud/zilver veredeling of 3D-lak
  • Laminering mogelijk

Hangtags drukken: labels voor al uw producten

Maak uw productverpakking helemaal af met een unieke hangtag. Pixartprinting biedt kaartjes in standaardformaat voor allerlei soorten producten. Een label geeft de verpakking extra uitstraling en bovendien kunt u uw klanten het verhaal achter uw product vertellen.

Bij Pixartprinting laat u uw kartonnen kaartjes in standaardformaat drukken in hoge kwaliteit en tegen een scherpe prijs. En natuurlijk kunt u de kaartjes volledig personaliseren zodat ze perfect passen bij uw product. Laat nu uw hangtags drukken en label al uw artikelen.

Kaartjes in standaardformaat voor al uw artikelen

Bij Pixartprinting maakt u originele kaartjes in standaardformaat. Zo maakt u een doorsnee gebruiksvoorwerp uniek. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bedruk de kaartjes bijvoorbeeld met uw logo, met extra informatie over het bedrijf of met een speciale reclameboodschap.

Onze kaartjes in standaardformaat kunnen voor talloze doeleinden worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan kledinglabels, cadeaulabels, cosmeticalabels of labels voor etenswaren als jam en andere conserven. De kartonnen kaartjes hebben een gaatje zodat u met koord gemakkelijk kunt bevestigen aan uw verpakking of product.

Een uniek kaartje trekt de aandacht van klanten en laat uw product extra opvallen in het schap. Elk product heeft een verhaal. Met een kaartje vertelt u uw klanten meer over het product en het merk. Vertel ze waarom uw product uniek is!

Creëer uw perfecte hangtag

Pixartprinting biedt veel keuzemogelijkheden voor de perfecte hangtag: u kunt uit verschillende opties kiezen en uw kaartjes in standaardformaat helemaal afstemmen op uw behoeften.

  1. Formaat: u kunt kiezen uit wel zes vormen voor uw kaartjes: klassiek (5,5x10 cm), rond (diameter van 6,5 cm), vierkant (6,5x6,5 cm), vierkant met afgeronde hoeken (6,5x6,5 cm), rechthoekig (6,5x10 cm) en rechthoekig met afgeronde hoeken (5,5 x10 cm).
  2. Materiaal: u heeft twee opties om het papier te personaliseren. Classic demimatt, mat, zeer helder, houtvrij papier met gesatineerd oppervlak. De afbeeldingen en teksten worden zeer scherp weergegeven. Classic gloss, gecoat papier, houtvrij en zeer stralend. De combinatie van de gesatineerde afwerking en hoge helderheid zorgt voor volle en realistische kleuren en een geweldige grijsschaal. Beide materialen zijn verouderingsbestendig.
  3. Gewicht: 350 g.
  4. Afdrukaanwijzingen: u kunt alleen de voorkant laten bedrukken of beide kanten. De twee kanten kunnen hetzelfde bedrukt worden of verschillend.
  5. Afwerking: u kunt de voorkant lamineren met een matte laminering of soft-touch (exclusieve matte laminering met fluweelachtig effect waardoor de kleuren extra mooi uitkomen).
  6. Veredeling: u kunt een van de twee bedrukte kanten op twee manieren veredelen. Met 3D-lak, een doorzichtige en extra dikke lak die op bepaalde delen van de afbeelding wordt aangebracht, waarmee het oppervlak een voelbaar reliëfeffect krijgt. Of met goud- of zilverkleurige laminering, zodat bepaalde details extra worden uitgelicht.

Hangtags voor trouwbedankjes

De kaartjes in standaardformaat zijn ook ideaal om te gebruiken voor bijvoorbeeld trouwbedankjes, een klein souvenir voor de gasten op een bruiloft. Ook op andere belangrijke gelegenheden zoals doop- of communiefeesten krijgen de gasten vaak een bedankje. U kunt de kaartjes bedrukken met een dankbericht en de datum, de naam van het bruidspaar of wat u maar wilt. U kunt bepaalde details ook extra laten stralen door ze te veredelen.

Kaartjes in standaardformaat, labels en verpakkingen

Om meer te weten te komen over de bijzondere formaten hangtags en andere kaartjes, kijkt u in onze categorie kaartjes. U vindt hier hangtags in allerlei soorten en maten, van kopkaarten, tot flessenhalslabels en kaartjes van pvc. En kent u onze etiketten al? Gebruik ze om een persoonlijk accent aan uw verpakkingen te geven.

Op zoek naar de beste verpakking voor uw product? Bekijk ons assortiment verpakkingen: hier vindt u een breed scala aan hoogwaardige verpakkingen voor allerlei soorten producten.