Kaartjes in standaardformaat

Dankzij de 6 verschillende formaten van standaardkaartjes kunt u elk type product labelen. Ze zijn ideaal voor kledingmerken en voor het tonen van informatie over de inhoud van jampotten, conserven of cosmetische crèmes.

  • Met goud/zilver veredeling of 3D-lak
  • Laminering mogelijk
  • Dit product is FSC®-gecertificeerd

Het juiste kaartje voor elk gebruik

Praktisch, handig en personaliseerbaar: Pixartprinting biedt kaartjes in standaardformaat voor uw merk, waarmee u elk soort product kunt labelen.

Pixartprinting levert binnen korte tijd en tegen voordelige prijzen de hoeveelheid kaartjes in standaardformaat die u wenst.

Gebruikstoepassingen

Onze kaartjes in standaardformaat kunnen voor talloze doeleinden worden gebruikt. Deze kaartjes zijn perfect als u uw voedingsproducten op eenvoudige manier wilt verfijnen. Tegelijkertijd weten de klanten in uw kledingwinkel direct alles over de kleding en hun kenmerken.

Bij Pixartprinting maakt u originele kaartjes in standaardformaat. Zo maakt u een doorsnee gebruiksvoorwerp uniek.

Creëer uw perfecte kaartje

Pixartprinting biedt veel keuzemogelijkheden: u kunt uit verschillende opties kiezen en uw kaartjes in standaardformaat helemaal afstemmen op uw behoeften.

  1. Formaat: u kunt kiezen uit wel zes vormen voor uw kaartjes: klassiek (5,5x10 cm), rond (diameter van 6,5 cm), vierkant (6,5x6,5 cm), vierkant met afgeronde hoeken (6,5x6,5 cm), rechthoekig (6,5x10 cm) en rechthoekig met afgeronde hoeken (5,5 x10 cm).
  2. Materiaal: u heeft twee opties om het papier te personaliseren. Classic demimatt, mat, zeer helder papier met gesatineerd oppervlak en houtvrij. De afbeeldingen en teksten worden zeer scherp weergegeven. Classic gloss, gecoat papier, houtvrij en zeer stralend. De combinatie van de gesatineerde afwerking en hoge helderheid zorgt voor volle en realistische kleuren en een geweldige grijsschaal. Beide materialen zijn verouderingsbestendig.
  3. Gewicht: 350 g.
  4. Afdrukaanwijzingen: u kunt alleen de voorkant laten bedrukken of beide kanten. De twee kanten kunnen hetzelfde bedrukt worden of verschillend.
  5. Afwerking: u kunt de voorkant afwerken met een matte laminering of Soft Touch (exclusieve matte laminering met fluweelachtig effect waardoor de kleuren extra benadrukt worden).
  6. Veredeling: u kunt een van de twee bedrukte kanten op twee manieren verfijnen. Met 3D-lak, een doorzichtige en extra dikke lak die digitaal op geselecteerde delen van de afbeelding wordt aangebracht, waarmee het oppervlak een voelbaar effect krijgt. Of met goud- of zilverkleurige laminering, waarbij een dun filmlaagje warm aangebracht wordt op de geselecteerde delen.

Producten om te combineren met de kaartjes in standaardformaat

Om meer te weten te komen over de bijzondere formaten, kijkt u in onze categorie labels. Voor het promoten van uw bedrijf kunt u ook gebruikmaken van onze flyers, posters en affiches en visitekaartjes. Als u op zoekt bent naar een andere lichte en snelle manier om uw producten te onderscheiden, kunt u onze etiketten proberen.