Toonbankdisplay

DMet de toonbankdisplay kunt u uw flyers en kaarten uitstallen en tegen slijtage beschermen, zodat uw boodschap zo goed als nieuw blijft. Gebruik hem op toonbanken in winkels of op tafels in cafés en restaurants om uw klanten nuttige informatie te geven, zoals openingstijden, prijslijsten of menu's.

  • 2 modellen

Het beste ontwerp voor uw flyers

Wilt u een stijlvolle communicatie tot in de puntjes? Pixartprinting heeft de stijlvolste houder voor uw flyers: onze toonbankdisplays. Met deze display, springt u stijlvol in het oog bij uw klanten.

Kies het beste model

Er zijn twee modellen beschikbaar, beide van transparant acryl met een dikte van 2 mm. De toonbankdisplay voor A5 flyers heeft een onderkant van 15x8,5 cm en een hoogte van 21,4 cm. De toonbankdisplay voor A4 flyers heeft een onderkant van 21x10 cm en een hoogte van 30 cm.

Gebruikstoepassingen

Maak maximaal gebruik van onze stijlvolle toonbankdisplays, die u overal voor kunt gebruiken. U kunt ze gebruiken om mededelingen en reglementen te publiceren. Daarbij leent het ontwerp zich uitstekend om uw flyers op evenementen en beurzen tentoon te stellen, en op uw bedrijfsevenementen zoals openingen, festivals en bedrijfsfeesten.

Producten om te combineren met onze toonbankdisplays

Bij Pixartprinting kunt u ook de flyers printen die u in de toonbankdisplays kunt stoppen. Heeft u weinig tijd en wilt u wat meer begeleiding, kijk dan eens naar onze 500 voorgeconfigureerde A5 flyers. Wilt u het formaat en de hoeveelheid zelf bepalen, dan bestelt u gepersonaliseerde flyers. We hebben ook andere elegante en lichte producten om uw merk te promoten, zoals onze veredelde kaartjes en folders.

"