Wandkalenders

Met de wandkalenders kunt u uw tijd indelen én uw wanden decoreren: personaliseer ze met uw foto's of bedrijfsafbeeldingen en hang ze op in uw kantoor of thuis. Schenk ze aan klanten of deel ze uit aan uw medewerkers om altijd een blik te kunnen werpen op alle taken en activiteiten.

  • 4 formaten
  • 4 modellen

Muurkalender drukken voor elk gelegenheid

Of het nu thuis is, op kantoor, in een winkel of restaurant, overal komen muurkalenders van pas. Maak daar handig gebruik van en laat een muurkalender drukken met uw logo, afbeeldingen en merk en doe ze cadeau aan uw klanten. Zo bent u het hele jaar door in beeld bij uw doelgroep. Een handig promotiemiddel!

Uw collega’s maar ook klanten en relaties zullen een mooie en praktische muurkalender graag ophangen en gebruiken. Er zijn tegenwoordig veel digitale hulpmiddelen waarmee we taken en deadlines onthouden. Maar taken afvinken en doorstrepen met pen en papier geeft toch nét iets meer voldoening. En natuurlijk is een aantrekkelijke muurkalender ook een originele manier om saaie wanden aan te kleden.

Laat nu uw unieke muurkalender drukken bij Pixartprinting, met logo en eigen ontwerp.

Gepersonaliseerde wandkalender 2024 drukken

Maak een unieke muurkalender 2024 met uw eigen ontwerp. En vergeet niet: klanten en medewerkers zullen een aantrekkelijke en originele kalender graag aan de muur hangen. Pixartprinting helpt u graag met het vormgeven van uw persoonlijke muurkalender. Laat uw creativiteit de vrije loop!

Muurkalender drukken: diverse formaten en lay-outs

Onze muurkalenders worden gedrukt op een zware kwaliteit 170 gr. Classic Demimatt papier, voorzien van een matte coating. De rug is van 350 gr. karton. De spiraal is uitgevoerd in zilverkleurig metallic. U kunt kiezen uit 4 formaten:

  • Muurkalender A3-formaat met enkele zichtbare pagina
  • Muurkalender A4-formaat met enkele zichtbare pagina
  • Muurkalender 21x42 cm met enkele zichtbare pagina
  • Muurkalender A4-formaat met dubbele zichtbare pagina (spiraal in midden)

De verschillende formaten en thema’s maken het makkelijk om uw eigen, unieke wandkalender te maken. Bijvoorbeeld het nieuwe Letter-formaat met de spiraal in het midden, waardoor altijd twee bladzijden zichtbaar zijn. Kies voor een van onze thema’s of laat uw promotionele kalender volledig naar eigen wens bedrukken.

Muurkalender drukken: verschillende lay-outs om uit te kiezen

Voor uw muurkalenders hebt u de keuze uit 3 verschillende lay-outs:

  • Lay-out 1: de huidige maand in het groot, de vorige en volgende maand in het klein
  • Lay-out 2: de huidige maand, plus de laatste dagen van de vorige maand en de eerste dagen van de volgende maand
  • Lay-out 3: per dag een hokje met ruimte voor het noteren van afspraken

De lay-out is het startpunt van uw ontwerp. U heeft alle vrijheid om uw kalender volledig te personaliseren met uw afbeeldingen, tekst en logo. Dat is heel makkelijk. Download het sjabloon van de productpagina en volg de instructies van ons grafisch team voor het correct instellen van het drukbestand.

Pixartprinting bedrukt uw kalender volledig naar uw wensen voor een optimale presentatie van uw merk of bedrijf. De mooie en degelijke uitvoering zorgt dat uw klanten hem ook graag aan de muur hangen.

Muurkalender drukken: zakelijk en persoonlijk

Een praktische muurkalender is onmisbaar op kantoor. Bedrukt in uw huisstijl zorgt het voor een consistente merkbeleving op elke werkplek. Natuurlijk is een muurkalender ook een populair cadeautje voor relaties en klanten.

Maar ook thuis is een muurkalender een originele manier om wanden en ruimtes aan te kleden. Heeft u bijvoorbeeld een passie voor fotografie? Maak dan uw eigen persoonlijke kalender, voor thuis en om weg te geven aan familie en vrienden. Voor een unieke kalender met uw mooiste afdrukken en herinneringen.

Muurkalender en andere op maat bedrukte kalenders

Behalve muurkalenders, biedt Pixartprinting een uitgebreide keus aan andere gepersonaliseerde kalenders en agenda’s. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar onze bureauplanners en zakkalenders.