Afdrukken op canvas

Afdrukken op canvas zijn perfect voor de decoratie van kantoormuren, showrooms, winkels en beursstands. De bijzondere structuur van canvas, die doet denken aan schildersdoek, voegt diepte toe aan de kleuren en geeft afbeeldingen een zekere elegantie. Bovendien is de stof heel stevig en duurzaam, waardoor een onbeperkte levensduur wordt gegarandeerd voor uw afdruk.

Afdrukken op canvas: lichtheid, kwaliteit en maximale personalisatie

Bent u op zoek naar een trendy oplossing voor de inrichting van uw huis of uw kantoor? Wilt u uw foto's afdrukken op een prachtige ondergrond om ze de zichtbaarheid te geven die ze verdienen? De afdrukken op canvas van Pixartprinting zijn vernieuwend en modieus en onderscheiden zich door hun bijzondere kenmerken, waardoor ze uniek in hun soort zijn:

  • Fotografische kwaliteit: canvas lijkt qua materiaal erg op schildersdoek en zorgt voor een zeer scherpe afdruk. Uw afbeeldingen worden geprint op een innovatieve ondergrond, speciaal ontworpen om de kleuren en alle details perfect weer te geven.
  • Lichtheid: onze nieuwe fotoschilderijen zijn een combinatie van canvas en een duurzaam, licht binnenframe dat niet te zien is als het schilderij is opgehangen. En dat ophangen gaat snel en eenvoudig.
  • Vakmanschap: wat onderscheidt onze nieuwe afdrukken op canvas van de klassieke fotoschilderijen die geprint worden op papier? Zonder twijfel het eindresultaat. Doordat we het materiaal nauwkeurig onderzocht hebben, kunnen we een kwaliteitsproduct afleveren dat uniek is door de details die blijk geven van vakmanschap.

Canvas: kwaliteit en lichtheid voor uw foto's

Elke foto heeft zijn eigen verhaal. Door ze af te drukken, krijgen uw afbeeldingen vorm en vertellen ze iets over u of over wat u wilt delen met uw gasten. De levendigheid van de kleuren en de nauwkeurigheid van de details hangen samen met de keuze voor de afdrukondergrond, die het eindresultaat sterk beïnvloedt. Canvas is een innovatief materiaal, ontworpen om foto's de elegantie en verfijndheid te geven die zo kenmerkend zijn voor een schilderij. De spanning van het doek zorgt voor een perfecte weergave van de afbeelding en wordt mogelijk gemaakt door het binnenframe, dat duurzaam en licht is.

Gebruikstoepassingen van de afdrukken op canvas

Inrichting van particuliere interieurs en artistieke tentoonstellingen, evenementen en openingen. Canvas is voor bijna elk gebruik geschikt, formeel en informeel. Met Pixartprinting kunt u uw foto's op canvas printen om hoogwaardige fotoschilderijen te maken. Het is met een paar klikken gedaan, snel en doeltreffend. Kwaliteit en gemak zijn in de prijs inbegrepen. U hoeft niet te kiezen: onze nieuwe afdrukken op canvas zijn zo ontworpen dat u een waardevol product voor een voordelige prijs kunt tentoonstellen.