Fotoproducten

Personaliseer uw huis, uw ruimte en die kleine voorwerpen die deel uitmaken van het alledaagse leven. Druk uw favoriete foto of uw bedrijfslogo af op een breed scala aan speciale producten: van afdrukken op canvas tot wanddecoraties en vele kleine voorwerpen die perfect zijn om cadeau te doen. Laat uw fantasie de vrije loop en geef al uw ideeën en wensen vorm.

Een cadeau dat indruk maakt
Creëer een cadeau dat altijd verrast en nooit teleurstelt, en dat bovendien volledig aanpasbaar is, waarmee een dierbaar persoon een mooie herinnering kan herbeleven. Druk een foto af op canvas of aluminium, op een kussen, een rugzak of vele andere voorwerpen. Kies het formaat, het materiaal en de afmetingen en maak zo zelf een origineel cadeau.
SCHENK
Afdruk op canvas
U kunt uw huis decoreren, het perfecte cadeau schenken, u een moment herinneren: allemaal met een afdruk op canvas. Ontdek alle verkrijgbare formaten, elk geschikt voor een bepaald thema, en creëer uw afdruk in een paar simpele stappen.
ONTDEK
Originele zachtheid
Vanaf nu kunt u uw inrichting en ontspanning naar wens vormgeven! Creëer het perfecte kussen met uw favoriete foto, afbeelding of patroon: geef het aan uw dierbaren of maak het huis gezellig met unieke en kleurrijke decoraties. U kunt kiezen uit twee verschillende formaten - 40x40 of 50x50 cm - en beide zijden personaliseren.
CREËREN
Naar eigen wens te personaliseren
De nieuwe gymtassen zijn eenvoudig, veelzijdig en ideaal om al uw dagelijkse accessoires en voorwerpen in mee te nemen. U kunt uw foto over heel het oppervlak van de tas en aan beide zijden afdrukken.
PRINT
Geef uw merk een vleugje stijl
Laat uw merk niet onopgemerkt blijven, creëer de perfecte gadget voor al uw klanten: een gepersonaliseerde rugzak, bijvoorbeeld bedrukt met uw logo. Kies uit de verkrijgbare formaten de optie die het best bij uw bedrijf past en geef uw klanten een product dat altijd van pas komt in hun vrije tijd.
KIES

Alleen het beste voor uw exposities

Tentoonstellingen, festivals en exposities organiseren vereist grote zorg: de werken die u toont moeten tot in de details perfect zijn. Om u hierbij te helpen hebben we vijf fotoproducten voor u.

  1. Fotoschilderijen: druk uw afbeeldingen af op deze panelen met canvaseffect, die reeds gemonteerd worden geleverd. 
  2. Fotopanelen: voor het afdrukken van uw foto's in zeer hoge resolutie, kunt u kiezen uit aluminium, plexiglas en Forex. U kunt uw gewenste maten opgeven of formaten kiezen die op de website verkrijgbaar zijn. Bij selectie van een standaardformaat kunnen er ook afwerkingen worden gekozen.
  3. Afdrukken op canvas: dit is het meest gebruikte product voor kunstreproducties, met ook bedrukte randen.
  4. Wandtextielframes: dit zijn aluminium frames, voorzien van sleuven met keder (pvc profiel) zodat de doeken eenvoudig opgespannen kunnen worden. U kunt de afdrukstand selecteren en uit een van de 8 formaten kiezen. Als u eenmaal een frame heeft, kunt u ook alleen een doek kopen voor nieuwe afbeeldingen.
  5. Posters van topkwaliteit: als u hoge afdrukkwaliteit nodig heeft, dan is dit het ideale product voor u. Het materiaal van de poster, Ultraphotomatt, is namelijk perfect voor exposities en fototentoonstellingen. U kunt zelf de afmetingen kiezen en voor de laminering, die meerwaarde aan uw product geeft, zijn er maar liefst 10 opties.

Voor welke gelegenheden zijn de fotomaterialen geschikt?

Deze artikelen zijn ideaal voor alle soorten exposities: van bijeenkomsten tot culturele festivals, ze bieden afbeeldingen van hoge kwaliteit. De fotoproducten zijn geschikt voor allerlei gelegenheden. U kunt bijvoorbeeld uw studio of kantoor met afbeeldingen van de bedrijfsgeschiedenis decoreren of met leuke prints om de ruimte gezelliger te maken.

De perfecte presentatie voorbereiden

U heeft uw ruimtes opgeluisterd met onze fotoproducten. Doe er nog een schepje bovenop: bekijk onze categorie decoratie en inrichting om nog meer geschikte artikelen voor uw exposities te ontdekken.