Papieren visitekaartjes

Het visitekaartje is het perfecte middel om uzelf te presenteren. Met papieren visitekaartjes kunt u een klassiek kaartje printen, met horizontale afdrukstand, of voor een ander soort presentatie gaan, door een verticale afdrukstand te kiezen. Ook met het formaat kunt u zich onderscheiden: kies uit vier verschillende afdrukformaten.

Visitekaartjes op maat

Visitekaartjes zijn een essentieel instrument om te netwerken en uw bedrijf te promoten. Visitekaartjes online afdrukken is een handige manier om de kaartjes te krijgen die u nodig hebt zonder uw kantoor te verlaten. U kunt het model en de grootte van het visitekaartje kiezen, uw bestand uploaden en ze op uw bureau ontvangen zonder onnodig te hoeven reizen. Naast het formaat van de visitekaartjes, kunt u kiezen voor het soort papier en de leverdatum op basis van uw behoeften. Op deze manier heeft u op maat gemaakte visitekaartjes in lijn met uw wensen en in de huisstijl van uw merk of bedrijf.

Vele opties voor uw mooiste visitekaartjes

Het kiezen van het juiste papier en karton voor uw visitekaartjes is belangrijk. Pixartprinting biedt een breed scala aan opties, waaronder zowel matte als glanzende witte kaarten, maar ook luxe opties zoals ivoor, stucco, of extra glad wit. Voor extra duurzaamheid kunt u er ook voor kiezen om uw visitekaartjes te laten lamineren: glanzend of mat aan beide zijden.

Formaten voor visitekaartjes

Visitekaartjes zijn een prima manier om uw bedrijf te promoten en een goede eerste indruk te maken. U kunt kiezen uit een groot aantal verschillende ontwerpen en formaten, zodat u een kaartje kunt maken dat uniek is voor uw bedrijf. Pixartprinting biedt vier verschillende drukformaten aan, zodat u het formaat vindt dat bij u past. U kunt ook kiezen tussen horizontale of verticale oriëntatie, afhankelijk van wat het beste werkt voor uw bedrijf. Zorg ervoor dat u zich onderscheidt van de massa met een uniek en professioneel visitekaartje!

Welke informatie op een visitekaartje afdrukken?

Visitekaartjes zijn een prima manier om uw bedrijf te promoten. Ze kunnen worden gebruikt om informatie over uw bedrijf te geven, of om contactinformatie te verstrekken.

Zodra u over deze zaken een beslissing hebt genomen, moet u een aantal essentiële gegevens op uw kaartje zetten. Dit zijn uw naam en achternaam, uw functie binnen het bedrijf en uw contactgegevens (telefoonnummer, e-mailadres en website). Misschien wilt u ook uw bedrijfslogo vermelden.

Vergeet niet om ook uw social media-profielen te noemen!