Afdrukken op canvas: uniek schilderij voor thuis of op uw werkplek

Wat is er persoonlijker dan een afdruk op canvas? U kunt nu uw favoriete foto’s en afbeeldingen afdrukken op canvas. Zo maakt u een uniek fotoschilderij voor thuis of voor uw werkplek en geeft u een persoonlijk tintje aan uw kantoor of interieur. Of zet bepaalde producten in het zonnetje door ze af te laten drukken op canvas en ze een prominente plek aan de muur te geven.

Een gepersonaliseerde afdruk op canvas is ook een ideaal cadeau. Een canvasschilderij is een uniek geschenk voor familie en vrienden en een geweldige manier om een speciaal moment te vereeuwigen.

Canvas is een licht en duurzaam materiaal dat qua textuur op linnen lijkt. Het enige wat u hoeft te doen is uw favoriete foto kiezen en wij zorgen voor een haarscherpe afdruk die lang mooi blijft.

Afdrukken op canvas: wat zijn de voordelen?

  • Simpel: In slechts een paar klikken bestelt u uw persoonlijke fotoschilderij. Een afdruk op canvas wordt standaard geleverd met een montageset die in de prijs is inbegrepen. U hoeft geen geschikte lijst te zoeken, maar kunt uw afdruk zo ophangen.
  • Hoge drukkwaliteit: we gebruiken de beste druktechnologie en garanderen een haarscherpe afdruk van uw afbeeldingen. Uw foto’s worden afgedrukt op canvas met kristalheldere kleuren en levensechte details.
  • Duurzaam: canvas is een duurzaam materiaal dat de tand des tijds goed doorstaat en niet vergeelt. Dankzij het houten frame blijft het doek mooi strak gespannen staan. Het frame is niet zichtbaar vanaf de voorkant.
  • Talloze formaten: we hebben maar liefst 21 standaardformaten voor uw afdruk op canvas. Kies welke het beste past bij uw foto of interieur.

Upload uw foto en bestel uw afdruk op canvas binnen enkele minuten.

Hoe moet ik mijn canvasschilderij ophangen?

Het ophangen van een canvasschilderij is zo gebeurd. Met onze gebruiksvriendelijke montagekit hangt u het schilderij snel en eenvoudig op. De montagekit bestaat uit een goudkleurig haakje en bijpassende schroeven. Het houten frame en het haakje zijn niet zichtbaar als het schilderij aan de muur hangt. Alle aandacht gaat uit naar uw foto!

Is mijn afbeelding niet te klein voor afdrukken op canvas?

Canvas is zeer geschikt als afdrukmateriaal. Uw foto wordt haarscherp afgedrukt met heldere kleuren en levensechte details. Bij het uploaden van uw foto checken we of de resolutie van uw afbeelding hoog genoeg is. U krijgt een melding als uw foto te klein is voor het formaat schilderij dat u heeft geselecteerd.

Fotoschilderij: een persoonlijk cadeau

Bent u op zoek naar een persoonlijk cadeau voor familie of vrienden? De mooiste geschenken zijn die met emotionele waarde. Bijvoorbeeld een onvergetelijke herinnering aan een vakantie, een huwelijk of andere speciale dag.

Moederdag, Vaderdag, kerst, verjaardagen, een huwelijksjubileum; met een afdruk op canvas vereeuwigt u al deze bijzondere momenten.

Afdrukken op canvas: een persoonlijk interieurelement

Behalve een mooie herinnering kan een afdruk op canvas ook een decoratief interieurelement zijn. Met een schilderij geeft u sfeer aan de ruimte. U kunt natuurlijk uw eigen foto’s gebruiken, maar denk ook aan stockfoto’s, filmposters of alles wat maar in het interieur past. Of het nu de woonkamer is of de wanden van een winkel.

Met onze online editor kunt u eenvoudig uw eigen foto's uploaden en de afdruk op canvas aanpassen aan de inrichting van uw kantoor of huis.