Aluminium

Print uw projecten op een alternatief en stijlvol materiaal zoals aluminium. Het is 3 mm dik, verkrijgbaar in een witte en een geborstelde uitvoering, die uw producten laat opvallen en stralen. Aluminium is bestand tegen weersinvloeden en daarom ideaal voor de inrichting van expositieruimtes en winkels, aanwijsborden buiten of informatiepanelen, naamborden of plaquettes in stijlvolle omgevingen.

  • Standaard of gepersonaliseerd formaat
  • Vierkant of op vorm gesneden
  • Lak verkrijgbaar
  • Vanaf 14 x 14 cm

Aluminium bedrukken

Aluminium drukwerk is een duurzame en hoogwaardige drager voor digitaal drukwerk, die uw boodschap extra kracht bijzet en een uitstekend resultaat garandeert. Het is ideaal voor zowel binnen- als buitengebruik, en is perfect voor het maken van promotiepanelen of -borden waarmee u uw ruimte kunt decoreren of reclame kunt maken voor uw bedrijf. Bij Pixartprinting gebruiken we de nieuwste technologieën voor high-definition aluminium afdrukken van uw eigen ontwerpen of foto's: extreme duurzaamheid en hoge afdrukkwaliteit.

Aluminium afdrukken is een geweldige manier om afdrukken van hoge kwaliteit te krijgen die licht en duurzaam zijn. Aluminium is een uitstekend materiaal voor drukwerk omdat het recycleerbaar is en niet roest. U kunt erop vertrouwen dat uw afdrukken jarenlang meegaan, zelfs in een buitenomgeving, zonder dat u bang hoeft te zijn voor beschadiging door guur weer of zonlicht.

Geborsteld aluminium 3 mm

Onze Geborstelde Aluminiumpanelen bestaan uit een bedrukbaar aluminium oppervlak dat op een zwarte polyethyleen binnenkern wordt geplakt. Zij zijn een uitstekende keus voor zowel binnen- als buitentoepassingen. De geborstelde aluminium afwerking ontstaat door een speciaal industrieel proces dat alle onregelmatigheden op het oppervlak van het materiaal verwijdert. Dit resulteert in een product van hoge kwaliteit met een mooie geborstelde afwerking die perfect geschikt is voor bedrukkingen in hoge definitie.