Tapes

Ideaal voor het personaliseren van kartonnen verpakkingen en dozen. Van pvc en zelfklevend papier, met meerdere flexografische drukkleuren.

Ontdek hoe u dit materiaal op de juiste manier weggooit - Ontdek

Bedrukte tape, een doeltreffende reclamedrager

Bedrukte tape met bedrijfsnaam, logo of reclameboodschap is een effectieve en budgetvriendelijke manier om aan de weg te timmeren. Bedrukte tape met logo geeft pakketten en verpakkingen een professionele en persoonlijke uitstraling en brengt uw bedrijf van deur tot deur onder de aandacht. Daarnaast kan bedrukte tape ook dienen om codes en andere informatie over te brengen.

Bij Pixartprinting creëert u precies het bedrukte tape wat u nodig heeft. Laat tape bedrukken met logo en eigen design en profiteer van onze uitstekende kwaliteit en voordelige prijzen.

Bedrukte tape met logo voor originele verpakkingen

Bedrukte tape met logo of bedrijfsnaam is een uitstekende manier om de zichtbaarheid van uw bedrijf te vergroten. Een originele en herkenbare verpakking kan ervoor zorgen dat mensen er een foto van maken en op social media delen, wat de herkenbaarheid van uw merk vergroot. Bestel nu uw bedrukte tape snel en eenvoudig op deze site.

Pvc tape bedrukken met logo

Bij Pixartprinting is ‘op maat’ het codewoord. Laat pvc tape bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of eigen ontwerp. We helpen u om uw tape te personaliseren zodat het past bij uw bedrijf of winkel. Tape bedrukken is heel simpel.

  • 3 verschillende materialen: kies eerst welk materiaal u wilt gebruiken voor uw bedrukte tape. U hebt de keuze uit:
    • Pvc-tape Havana
    • Pvc-tape Wit
    • Pvc-tape transparant
  • Formaten: voor de breedte is er 50 of 75 mm, voor de lengte 66 of 32 m.
  • Aantal kleuren: geef het aantal kleuren aan voor de afdruk van het logo: 1,2 of 3 verschillende kleuren. We gebruiken 16 Pantone-kleuren voor een optimaal printresultaat.
  • Afdrukformaat: Kies het afdrukformaat. Dit is de lengte van het afdrukgedeelte dat herhaald wordt op het tape en is beschikbaar in de volgende opties: 142 mm, 167 mm, 189 mm, 211 mm en 277 mm.

Bedrukte tape bestellen

Om uw tape te personaliseren raden we u aan het template op de productpagina te gebruiken. Hierin staan instructies voor het correct instellen van uw drukbestand. Kies uit de verschillende opties voor uw bedrukte tape en bereken de prijs direct op de site. Omdat wij in grote hoeveelheden drukken, kunnen wij voordelige prijzen hanteren. Bij Pixartprinting bent u altijd zeker van uitstekende kwaliteit en snelle levering.

Op maat bedrukte tape bestelt u bij Pixartprinting ook in kleine oplagen. Bestel snel uw bedrukte tape en maak uw verpakkingen helemaal af.

Bedrukte tape, personaliseerbare dozen en verpakkingen

Een kwaliteitsproduct onderscheidt zich door zijn verpakking. Dat is vaak het eerste wat een klant van uw bedrijf ziet. Een goede eerste indruk is cruciaal! Behalve bedrukte tape biedt Pixartprinting ook een groot assortiment aan verpakkingen die u volledig kunt aanpassen aan uw product of bedrijf. Behalve verpakkingstape hebben we ook allerlei soorten verzenddozen, zoals verpakkingen voor e-commerce, boekverpakkingen of flesverpakkingen. En neem ook een kijkje bij de verschillende stickers. Al onze producten kunnen worden gepersonaliseerd.