Verzendverpakkingen

Kies onze golfkartonnen verzenddozen om uw producten veilig te verzenden. De golfstructuur fungeert als een voering die isolatie en bescherming van de inhoud garandeert. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kunnen zowel aan de buiten- als binnenkant worden bedrukt, waardoor de klant een unieke uitpakervaring beleeft.

Reclame van A naar B
Personaliseer uw dozen en laat de show beginnen. De verzenddozen kunnen zowel aan de buiten- als binnenkant worden bedrukt voor totale reclame en geven uw producten meerwaarde: van de aankomst van het pakket tot de uitpakervaring.
Een veilige verzending
Om uw producten maximaal te beschermen zijn de verzenddozen gemaakt van golfkarton, dat beschermt tegen invloeden van buitenaf en eventuele schokken opvangt tijdens transport en levering.
Perfect voor…
De verzenddozen zijn ideaal voor de verpakking van uw webshopproducten, maar ook om monsterpakketten of welkomstsets te versturen. Bovendien kunt u ze gebruiken als abonnementsdozen of om cadeaus te verpakken.
Boekverpakkingen
Drie verschillende formaten om uw publicaties, catalogi, tijdschriften of boeken perfect te verpakken: zowel de buiten- als binnenkant kan worden bedrukt en het golfkarton isoleert de inhoud en beschermt deze tegen schokken en stoten.