Andere formaten

Als u niet het juiste product voor uw project en uw behoeften vindt, kunt u het creëren dankzij de andere beschikbare formaten: 15 verschillende soorten vouwen en vele standaard- of aangepaste formaten, om een communicatie op maat te creëren. Ideaal voor buitengewone folders of originele en opvallende informatiebrochures.

Speciaal drukwerk

Speciaal drukwerk is een vorm van drukwerk waarbij andere technieken en apparatuur worden gebruikt dan bij traditionele drukmethoden. Met speciaal drukwerk kunnen unieke en in het oog springende afdrukken worden gemaakt, waardoor het de perfecte keuze is voor projecten die een beetje extra pit nodig hebben.

Bij Pixartprinting bieden we een verscheidenheid aan opties voor speciaal drukwerk, waaronder vouwen, inbinden en coating. Wij bieden ook een reeks standaardformaten en aangepaste formaten, zodat u een afdruk kunt maken die perfect aan uw wensen voldoet.

Speciaal drukwerk voor andere formaten

Als u op zoek bent naar een unieke en in het oog springende manier om uw boodschap over te brengen, dan is speciaal drukwerk de perfecte keuze! Heeft u kwaliteitsdrukwerk nodig tegen onklopbare prijzen voor uw communicatieprojecten? Kijk dan niet verder dan Pixartprinting! Wij bieden u de perfecte oplossing voor al uw drukwerk op één pagina, zoals gepersonaliseerde kaarten en folders.

Met onze digitale printservices kunt u veelzijdige en effectieve oplossingen creëren voor directe en duidelijke communicatie. Plus, wij bieden onverslaanbare prijzen en snelle levertijden voor al onze gepersonaliseerde kaarten. Kies uit een verscheidenheid van papiersoorten en gewichten voor het perfecte resultaat. Bestel nu!

Speciaal drukwerk: bestel het online bij Pixartprinting

Onze Specialty Printing service biedt drukwerk van hoge kwaliteit voor al uw unieke wensen. Van aangepaste uitnodigingen tot visitekaartjes, wij kunnen alles drukken wat u nodig hebt. Selecteer gewoon de gewenste aanpassingsopties, download onze sjablonen en instructies, en verstuur uw bestelling. Als u niet over de expertise beschikt om uw bestand correct op te maken, hoeft u zich geen zorgen te maken - onze DesignService kan helpen. Begin vandaag nog en maak gebruik van onze Specialty Printing service.