Totem 3

Driezijdige display van Polypropyleen kanaalplaat of Akyprint, ideaal voor duurzame reclame en met een hoge afdrukkwaliteit. Eenvoudige montage dankzij dubbelzijdige tape of witte klinknagels.

  • Montage: met dubbelzijdige tape (polypropyleen kanaalplaa) of witte klinknagels (Akyprint)
  • Gewicht: polypropyleen kanaalplaa 1,68 kg - Akyprint 2,52 kg.
  • Afmetingen: 45 x 200 x 50 cm.

Totemdisplay

De totemdisplay is een 3-zijdig communicatiemiddel dat de aandacht van voorbijgangers kan trekken, dankzij zijn imposante afmetingen en bijzondere vorm. Door zijn eenvoudige montage en stevigheid is hij ideaal om uw bedrijf te promoten tijdens beurzen en vakevenementen.

Bij Pixartprinting heeft u de mogelijkheid om uw reclametotem te bedrukken met gepersonaliseerde afbeeldingen en kleuren, in lijn met uw bedrijfsimago. U kunt dit comfortabel doen op onze website met een paar klikken, om te profiteren van echt gunstige prijzen en snelle verzending.

Een opvallende totemdisplay voor uw reclame

De totemdisplay van Pixartprinting is het perfecte middel om producten, merken en evenementen te promoten. Het is een handig en origineel communicatiemiddel dat vaak wordt gebruikt door mensen die snel en met een minimum aan inspanning expositieruimten moeten inrichten. De totemdisplay heeft twee eenvoudige bevestigingssystemen - altijd bij het product inbegrepen - die variëren afhankelijk van de gekozen versie.