Bureaukalenders

Dagen, weken en maanden altijd binnen handbereik. Met onze bureaukalenders kunt u uw tijd indelen en uw bureau netjes houden. Deel ze uit aan uw medewerkers op kantoor of schenk ze aan klanten in uw winkel of op beurzen.

  • 5 formaten
  • 4 modellen

Bureaukalender drukken: het hele jaar zichtbaar

Op welke werkplek staan ze niet? Zo’n fijne bureaukalender waar u meerdere keren per dag op kijkt. Een gepersonaliseerde bureaukalender is een slim promotiemiddel en zorgt ervoor dat uw logo het hele jaar op het bureau van uw klanten en relaties staat.

Doe een bureaukalender cadeau aan uw collega’s en deel ze uit aan relaties en klanten. Het is ook een leuke giveaway die het altijd goed doet op beurzen en evenementen.

Laat uw bureaukalender drukken bij Pixartprinting. Beschikbaar in verschillende formaten en lay-outs, gebonden met en voorzien van een stevige kartonnen steun. Bij Pixartprinting profiteert u altijd van hoge drukkwaliteit tegen voordelige prijzen. Maak nu uw gepersonaliseerde bureaukalenders!

Staande kalender met logo

Staande kalenders met logo drukken doet u bij Pixartprinting. U hebt de keuze uit veel verschillende opties qua formaat en lay-out. Onze staande kalenders zijn gebonden met spiraal om gemakkelijk door te bladeren en voorzien van een kartonnen steun voor extra stevigheid.

Bij Pixartprinting profiteert u altijd van hoge drukkwaliteit, lage prijzen en snelle levering. Maak nu uw persoonlijke staande kalender voor op het bureau!

Bureaukalender drukken: diverse formaten

De staande kalenders van Pixartprinting zijn verkrijgbaar in 5 formaten:

  • 14,8 x 10,5 cm
  • 21 x 10,5 cm
  • 29,7 x 10,5 cm
  • 21 x 14,8 cm
  • 14,8 x 14,8 cm

Bureaukalenders drukken bij Pixartprinting is voordelig, zonder in te boeten op de kwaliteit. Pixartprinting besteedt veel aandacht aan de materiaalkeuze. De stevige steun is uitgevoerd in 380 gr. karton. De bureaukalender heeft 28 paginazijden (inclusief het omslag) en de kalenderpagina’s zijn gemaakt van een zware kwaliteit 250 gr. papier. Dit papier blijft lang mooi en laat de kleuren van de print kristalhelder uitkomen. De bureaukalenders zijn gebonden met een zilverkleurige metallic spiraal.

Bureaukalender drukken 2024 met logo

Laat een bureaukalender drukken in uw huisstijl en met logo en voilà, u hebt een slim promotiemiddel. Een bureaukalender gaat een jaar lang mee en brengt uw bedrijf of merk elke dag weer onder de ogen van uw relaties. Daarbij is het een praktisch kantooraccessoire en handig hulpje bij dagelijkse werkzaamheden: ondanks alle beschikbare digitale tools vinden mensen het toch altijd fijn om afspraken en deadlines op papier te kunnen noteren. Een bureaukalender als relatiegeschenk wordt altijd gewaardeerd en gebruikt.

Bij Pixartprinting heeft u de keuze uit allerlei formaten en lay-outs. Deze kunt u vervolgens volledig personaliseren met uw eigen afbeeldingen, tekst en foto’s. U heeft alle vrijheid om het ontwerp precies zo te maken als u wilt. Ontwerp een unieke bureaukalender die past bij de look & feel van uw bedrijf.

Voor een optimaal resultaat raden we u aan gebruik te maken van het template op deze pagina, met daarin de instructies voor het correct instellen van uw drukbestand. In dit sjabloon vindt u de instructies van ons grafisch team. Bestel snel uw bureaukalenders van professionele drukkwaliteit!

Bureaukalender drukken, kalenderposters, agenda’s

Naast bureaukalenders, vindt u bij Pixartprinting ook andere kalenders en planners, die u op uiteenlopende manieren kunt laten bedrukken met uw eigen logo, tekst en foto’s. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze muurkalenders en zakkalenders. Ook onze gepersonaliseerde weekplanners komen overal van pas: noteer al uw taken, afspraken en reserveringen.