Flexibele verpakking

Val op in de schappen, kies een flexibele verpakking. Deze zakken zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, plat of staand, en zijn ideaal voor voedingsmiddelen en vele andere producten. Ze passen zich eenvoudig aan de inhoud aan en garanderen ruimte en flexibiliteit.

Een prijsopgave op maat
Vindt u niet wat u zoekt, dan bieden wij u ook de mogelijkheid om andere flexibele gepersonaliseerde verpakkingen te bestellen. Neem voor een maatoplossing contact op met onze adviseurs via custom.solutions@pixartprinting.com en we zullen u een persoonlijke prijsopgave bieden op basis van de gewenste configuratie en oplage.
Personaliseringsmogelijkheden
Flexibele verpakkingen kunnen verschillende opties hebben waardoor u ze kunt sluiten of ophangen, verfraaien met een glanzende of matte laminering of zelfs informatie aan de onderkant kunt toevoegen. De opties:
 • Ophanggat
 • Zipper
 • Matte/glanzende laminering
 • Bedrukte bodem
Materialen
De flexibele verpakkingen zijn verkrijgbaar in verschillende meerlaagse materialen, die ontwikkeld zijn om een perfecte sluiting te garanderen en vocht buiten te houden. Zo blijft uw product goed geconserveerd en beschermd tegen invloeden van buitenaf. Alle materialen zijn geschikt voor contact met voedsel en samengevoegd met oplosmiddelvrije lijm.

Print uw gepersonaliseerde flexibele verpakking bij Pixartprinting

Gebrek aan ruimte komt in elke fase van de cyclus van een product voor: de opslag, het transport, de uitstalling in de schappen en zelfs het bewaren door de klant, allemaal situaties waar ruimte voor nodig is. Daarom is het belangrijk dat u kunt vertrouwen op een bescheiden en functionele verpakking. Onze flexibele verpakkingen zijn ontworpen zodat producenten en consumenten over de meest praktische maar ook betrouwbaarste verpakkingen kunnen beschikken. Bij Pixartprinting kennen we de behoeften van onze klanten en daarom hebben we besloten een nieuw soort verpakking te introduceren, de personaliseerbare flexibele verpakking. Dit is een nieuwe categorie artikelen voor het verpakken van voedingswaren, cosmetica, dierenvoeding en nog veel meer. Flexibiliteit en duurzaamheid zijn de twee kerneigenschappen van onze nieuwe flexibele verpakking, zoals de nieuwe Doypack stazakken. Onderzoek naar nieuwe materialen en geavanceerde technologieën staat centraal in onze dagelijkse activiteiten. Het sleutelwoord is 'personalisatie': op onze website kunt u elk product personaliseren waardoor het perfect aan uw communicatiebehoeften voldoet.

Onze flexibele verpakkingen: print personaliseerbare Doypack stazakken

In onze categorie flexibele verpakkingen vindt u onze nieuwe Doypack stazakken. Een innovatief en veelzijdig product dat veel gebruikt wordt om voedselproducten of cosmetica te verpakken, waarvan de natuurlijke versheid en bepaalde aroma's bewaard moeten blijven. Het woord 'stazak' beschrijft de bijzondere vorm van de zak, waardoor u hem neer kunt zetten zonder steuntje of houder. De zakken blijven zelf staan en nemen weinig ruimte in op winkelschappen. We hebben twee modellen stazakken:

 • Standaard Doypack stazakken
 • Papieren Doypack stazakken

Beide modellen worden in high-definition gedrukt met onze geavanceerde technologie. Kies het materiaal en creëer uw nieuwe gepersonaliseerde flexibele verpakking met Pixartprinting!

De nieuwe standaard en recyclebare flat bags voor een flexibele verpakking op maat

De nieuwe vlakke zakken “flat bags” zijn ideaal voor sauzen, vloeibare smaakmakers en supplementen: ze zijn flexibel, ondoordringbaar, duurzaam en volledig personaliseerbaar. Ze worden gekenmerkt door een speciale meerlaagse technologie voor het bewaren van de inhoud, waardoor deze onder alle omstandigheden wordt beschermd. Verkrijgbaar in vele formaten.

U kunt kiezen uit twee verschillende modellen flat bags:

 • Standaard flat bags: de barrière garandeert volledige bescherming van de inhoud. De zak is bestand tegen allerlei omstandigheden, zoals druk of krassen, die zich tijdens het transport of de presentatie van het product kunnen voordoen.
 • Recyclebare flat bags: een milieuvriendelijke en duurzame keuze. Onze recyclebare flat bags zijn zodanig ontworpen dat ze het milieu niet belasten, maar wel een maximale opbrengst garanderen.

Ontdek onze beste ideeën voor het bedrukken van uw flexibele verpakkingen

Ons online assortiment omvat talloze producten voor het bedrukken van gepersonaliseerde verpakkingen, geheel in lijn met uw huisstijl.

U kunt uw nieuwe flexibele zakken combineren met de gepersonaliseerde etiketten, om uw klanten van alle benodigde informatie over de productinhoud te voorzien. Er zijn talloze soorten: van papieren tot kunststof etiketten en van klassieke tot veredelde etiketten.

Kies de gewenste optie en creëer uw nieuwe flexibele verpakkingen op maat in een paar klikken met Pixartprinting!

Uw meest gestelde vragen over flexibele verpakkingen

 • Welke voordelen bieden flexibele verpakkingen? Flexibele verpakkingen bieden talloze voordelen: hoge betrouwbaarheid en stevigheid, aanzienlijke ruimtebesparing, totale personalisering. De flexibele zakken zijn ontworpen om de moeilijke omstandigheden tijdens transport, opslag en presentatie van de producten te weerstaan. Ze garanderen volledige bescherming van de inhoud, ook tegen mogelijke contaminatie door invloeden van buitenaf.
 • Kan ik de flexibele verpakkingen personaliseren met mijn eigen ontwerpen? Bij Pixartprinting is “personalisering” het parool. Op onze website heeft u de mogelijkheid om uw verpakkingen de uitstraling te geven die u wenst, waardoor deze volledig in lijn zijn met uw huisstijl. Selecteer de gewenste opties op de productpagina en upload uw afdrukbestand. Vergeet niet dat u bij vragen, twijfels of speciale verzoeken altijd terechtkunt bij onze klantenservice.
 • Welke modellen flexibele zakken zitten er in het assortiment? De Doypack-stazakken hebben een bijzondere vorm waardoor ze zelf op het schap kunnen blijven staan; u heeft dus geen displays of speciale accessoires nodig. Ze zijn verkrijgbaar in de standaard of recyclebare uitvoering. De vlakke zakken "flat bags" zijn ideaal voor de verpakking van sauzen, supplementen en talloze andere vloeibare of semivloeibare producten. Ook deze zijn verkrijgbaar in de standaard of recyclebare modellen.