Koffiezakken

Gemalen koffie zo vers als op de eerste dag? Simpel: kies onze koffiezakken! De zakken hebben een aluminiumlaagje aan de binnenkant en zijn voorzien van een ventiel, waardoor het natuurlijk ontstane vocht wordt afgevoerd en de koffie zijn smaak en aroma behoudt.

 • 4 formaten

Koffiezakken: bestel uw gepersonaliseerde koffiezakken online

Bent u op zoek naar de beste verpakking voor uw producten? Bij Pixartprinting kunt u gepersonaliseerde koffiezakken laten drukken, geheel in lijn met uw huisstijl. De nieuwe aluminium koffiezakken zijn perfect om gemalen koffie in te bewaren, de aroma en de natuurlijke versheid blijven gewaarborgd.

Koffie is smaak, traditie en kunst. En via de gepersonaliseerde verpakking kunt u dat allemaal vertellen. Met onze originele verpakkingen kunt u de kwaliteit van het product, de keuze voor de grondstof, het productieproces en het verhaal van uw bedrijf allemaal aan uw klant vertellen.

Op deze pagina kunt u met een paar klikken de configuratieopties selecteren die u wenst voor uw gepersonaliseerde koffiezak: formaat, zipper en ophanggat. We geven u een handige template en instructies van onze ontwerpers om u te helpen uw afdrukbestand in te stellen. Zo bent u zeker van het beste resultaat: gepersonaliseerde koffiezakken met uw afbeeldingen in hoge resolutie en met stralende kleuren.

Aluminium koffiezakken: flexibel en duurzaam

De doypacks van papier/aluminium zorgen voor een flexibele en duurzame koffiezak. Dankzij de flexibiliteit wordt er aanzienlijk ruimte bespaard tijdens de opslag en het transport, maar ook tijdens het gebruik door de klant. De duurzaamheid van de koffiezakken wordt gegarandeerd door het meerlaags materiaal en beschermt de inhoud tegen herhaaldelijke druk, bijvoorbeeld tijdens het transport. De aluminium barrière beschermt het product tegen vocht, licht en stoten. De doypacks worden bovendien gemaakt met minder plastic dan een niet-flexibele verpakking met dezelfde capaciteit.

Koffiezakken met ontgassingsventiel

De koffiezakken hebben een handig ontgassingsventiel. Daarmee kan het gas de verpakking uit, zonder dat er lucht van buiten in komt. De inhoud van het product blijft dus vers en de druk in de zakken wordt aangepast zodat de inhoud tijdens het transport en de opslag niet beschadigt.

Koffiezakken personaliseren: formaten, zipper en ophanggat

De koffiezak is volledig personaliseerbaar. Kies de configuratieopties die u wenst:

 • Formaat van de zak:
  • 100 g (13x22 cm)
  • 200 g (15 x 25 cm)
  • 350 g (17x27 cm)
  • 450 g (19x26 cm)
  • 1000 g (24x31 cm)
  • 1100 g (26x31 cm)
 • Zipper: van kunststof, om de verpakking gemakkelijk te openen en sluiten. De zipper is geen vervanging van een gelaste sluiting met gecontroleerde atmosfeer voor de producten waarbij dit nodig is.
 • Gat: dankzij het gat is het product makkelijk te presenteren in winkels.

Kies de personaliseringsopties voor uw nieuwe koffiezakken en download de template op deze pagina. Daarmee kunt u uw afdrukbestand instellen en is het eenvoudiger om de afbeelding aan te passen aan het materiaal.

Print gepersonaliseerde koffiezakken in lijn met uw merk

Bestel uw nieuwe gepersonaliseerde koffiezakken eenvoudig bij Pixartprinting. Zodra u het configuratieproces op deze pagina heeft afgerond en uw afdrukbestand heeft ingesteld, kunt u het aantal zakken kiezen dat u wilt bestellen. Dankzij de automatische online prijsopgave weet u direct de totaalprijs van het product. Vergeet niet dat u bij vragen of speciale verzoeken altijd terechtkunt bij onze klantenservice. Onze experts zitten altijd klaar om u te helpen tijdens elke fase van het aankoopproces. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u uw nieuwe koffiezakken rechtstreeks op uw bedrijf (of thuis) met snelle en punctuele leveringen.

Koffiezakken: aluminium zakken en andere ideeën voor uw producten

Ons uitgebreide assortiment biedt vele oplossingen voor de gepersonaliseerde verpakkingen van uw producten. Niet alleen koffiezakken maar ook dozen op maat in alle vormen en maten, en gepersonaliseerde etiketten van talloze materialen.

Ontdek de beste verpakkingen voor uw producten!