Auto- en motorstickers

Elk oppervlak kan een reclamemiddel zijn, ook auto's en bestelwagens: personaliseer ze met zelfklevend pvc! Kies uit de verschillende materialen die ook onderweg een uitstekende kleefkracht garanderen.

  • 6 materialen
  • Laminering mogelijk

Autostickers maken: stickers voor alle voertuigen

Reizende reclame voor uw merk of bedrijf met de autostickers van Pixartprinting. Met deze autostickers maakt u op een slimme manier reclame voor uw bedrijf, waar u ook komt. Deze stickers met logo zijn prima bestand tegen weersinvloeden en zijn daardoor uitermate geschikt voor buitengebruik.

Autostickers worden geprint op zelfklevend vinyl of- magneetfolie, afhankelijk van uw wensen, en toveren een normale auto in enkele minuten om tot een bedrijfsvoertuig! Bij Pixartprinting is autostickers maken en bestellen heel makkelijk en u heeft ze razendsnel in huis.

Altijd zichtbaar met voertuigstickers

De voertuigstickers van Pixartprinting zijn geschikt voor auto’s, busjes, scooters, brommers en al uw andere bedrijfsvoertuigen. Het bestickeren van voertuigen is een heel effectieve manier om reclame te maken en uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep. Zelfs wanneer u in de file staat!

Autostickers maken van professionele kwaliteit

Bij Pixartprinting kunt u professionele autostickers maken van duurzame kwaliteit. Met kleuren die straks nog net zo levendig zijn als op de dag dat de stickers werden aangebracht. Er zijn zes verschillende, hoogwaardige materialen beschikbaar die geschikt zijn voor diverse toepassingen. Zo zijn er bijvoorbeeld speciale stickers voor gebruik op een ongelijke ondergrond of op metalen constructies. Bescherm de stickers tegen krassen door ze te laten lamineren. De auto- en brommerstickers zijn bestand tegen wasbeurten en uiteenlopende weersomstandigheden.

Autostickers maken en online printen

Autostickers maken is heel makkelijk en u kunt ze helemaal aan uw merkkleuren en huisstijl aanpassen. Om uw autostickers vorm te geven, kunt u de volgende opties kiezen:

  • Materiaal: er zijn 6 verschillende materialen. U kunt kiezen tussen klassieke zelfklevende vinylstickers of onze innovatieve magneetstickers, die geen lijm bevatten en gemagnetiseerd zijn.
  • Snede: de snede van de stickers bepaalt hun omtrek. U kunt kiezen voor een vierkante, afgeronde of aangepaste vorm voor uw stickers.
  • Ontwerp: u kunt uw eigen ontwerp maken of een van onze sjablonen gebruiken. Onze online ontwerptool is zeer gebruiksvriendelijk en biedt een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden.
  • Afmetingen: geef de gewenste afmetingen in.
  • Lamineren: u kunt de stickers lamineren om de print te beschermen tegen krassen en UV-straling.

Gepersonaliseerde autostickers maken

Op zoek naar een manier om uw auto, bromfiets of vrachtwagen te personaliseren? U kunt uw nieuwe, gepersonaliseerde stickers voor uw auto, bedrijfsbusje of motor via deze pagina bestellen, in slechts een paar klikken:

  1. Personaliseer ze door de configuratieopties van uw voorkeur te selecteren.
  2. Download het sjabloon op de productpagina en volg de instructies van ons grafisch team om uw drukbestand correct in te stellen.
  3. Verstuur uw bestelling en upload uw bestand om de aankoop te voltooien.

Geen snelheidslimiet! Uw autostickers binnen 24 uur in huis

Bij Pixartprinting ontvangt u uw gepersonaliseerde autostickers al vanaf 24 uur. Kies de gewenste opties en bekijk de leverdatum. Autostickers maken is geschikt voor zowel grote als kleine bedrijven. Er is geen minimum voor het aantal exemplaren: bestellen kan al vanaf 1 exemplaar.

Stickers maken voor motor, scooter of brommer

Behalve een auto kunt u ook uw motor, scooter of brommer personaliseren met onze stickers. De stickers zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn bestand tegen regen en water. U kunt dus uw voertuigen wassen zonder de stickers te beschadigen.