Auto- en motorstickers

Elk oppervlak kan een reclamemiddel zijn, ook auto's en bestelwagens: personaliseer ze met zelfklevend pvc! Kies uit de verschillende materialen die ook onderweg een uitstekende kleefkracht garanderen.

  • 6 materialen
  • Laminering mogelijk

Autostickers en brommerstickers

Pixartprinting biedt u handige oplossingen voor het decoreren van uw voertuigen. Aangepaste autostickers zijn ideaal om uw voertuigen uw merk mee te geven. Ze worden gekenmerkt door een hoge weerstand in buitenomgevingen en zullen uw bedrijf de zichtbaarheid geven die het verdient, zelfs tijdens uw reizen. Ze worden geprint op zelfklevend vinyl of- magneetfolie, afhankelijk van uw wensen, en stellen u in staat om een normaal voertuig in enkele minuten om te toveren tot een bedrijfsvoertuig!

Print autostickers en brommerstickers online

Om uw autostickers vorm te geven, kunt u de volgende opties kiezen:

  • Materiaal: wij bieden 6 verschillende materialen voor het printen van stickers. U kunt kiezen tussen klassieke zelfklevende vinylstickers of onze innovatieve magneetstickers, die geen lijm bevatten en gemagnetiseerd zijn.
  • Snede: de snede van de stickers bepaalt hun omtrek. U kunt kiezen voor een vierkante, afgeronde of aangepaste vorm voor uw stickers.
  • Ontwerp: u kunt uw eigen ontwerp maken of een van onze sjablonen gebruiken. Onze online ontwerptool is zeer gebruiksvriendelijk en biedt een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden.

Creëer gepersonaliseerde autostickers

Op zoek naar een manier om uw auto, bromfiets of vrachtwagen te personaliseren? Bekijk dan onze selectie van autostickers en bromfiets stickers! U kunt uw nieuwe, gepersonaliseerde stickers via deze pagina bestellen, in slechts een paar klikken:

  1. Personaliseer ze door de configuratieopties van uw voorkeur te selecteren.
  2. Download van de pagina het sjabloon en de instructies van ons grafisch team om uw drukbestand correct in te stellen.
  3. Verstuur uw bestelling en upload uw bestand om de aankoop te voltooien.