Verpakkingen voor flessen

Tassen, dozen en personaliseerbare verpakkingen van karton voor uw flessen.

De meeste van onze producten zijn FSC®-gecertificeerd: ontdek ze!
De FSC ™ -certificering garandeert dat deze producten worden gedrukt op materiaal uit bossen waar strikte sociale, economische en milieunormen in acht worden genomen.

Wijndozen

Of u nu een wijnmaker/wijnverkoper bent en op zoek bent naar gepersonaliseerde wijndozen of gewoon uw klanten een fles wijn cadeau wilt doen, bij ons heeft u keus genoeg. Onze producten, die allemaal een zeer hoge afdrukkwaliteit hebben, snel klaar zijn en concurrerend geprijsd zijn, zijn ook in kleine hoeveelheden verkrijgbaar, zodat u uw wijnfles in een elegant communicatiemiddel kunt veranderen!

Gepersonaliseerde wijndozen: hoge kwaliteit voor een concurrerende prijs

We hebben vele opties voor verpakkingen, van tassen tot veredelde verpakkingen.

Onze draagtassenlijn speciaal voor alcoholhoudende dranken heet Wineline en is verkrijgbaar in de versie Express, van gekleurd papier met personaliseerbaar gedeelte, en in de versie Premium, gemaakt van sterk papier met verstevigde bodem, verfijnd met katoenen hengsels, over het gehele oppervlak in vier kleuren bedrukbaar en verkrijgbaar met matte of glanzende laminering.

Daarbij biedt Pixartprinting een ruime keus aan gepersonaliseerde wijndozen, speciaal ontworpen voor veilig transport, als elegante manier om uw merk te promoten. We hebben bijvoorbeeld kartonnen enkele of dubbele wijndozen, of draagdozen in verschillende formaten en modellen, met of zonder handgreep, voorzien van een verstevigde vouwbodem, en dit alles van gerild glanzend karton van 500 g, offset gedrukt en lamineerbaar.

Aanverwante producten

U maakt uw wijndozen nog mooier met etiketten: die zijn zowel van papier als van zelfklevend acrylmateriaal verkrijgbaar, en zelfs als dominglabels, die uitermate geschikt zijn voor limited editions die u extra wilt laten opvallen. Om de producten nog meer te laten stralen, hebben we ook kaartjes van pvc of klassieke en deluxe kaartjes, personaliseerbaar en aan beide zijden bedrukbaar.