Presentatiemappen

Met de gepersonaliseerde mappen kunt u uw documenten netjes opbergen en uw kantoor op orde brengen. U kunt kiezen uit verschillende modellen, die niet alleen geschikt zijn voor het ordenen van papieren, maar ook voor presentaties bij vergaderingen of het uitdelen van informatiemateriaal op evenementen en beurzen.

Bewaar uw documenten in gepersonaliseerde mappen

Het is essentieel om naar uw klanten een betrouwbaar, duidelijk en professioneel bedrijfsimago te communiceren. Gebruikt daarom onze gepersonaliseerde documentenmappen, ze zijn origineel, van goede kwaliteit en van strategisch belang: onze mappen met visitekaartjeshouder en presentatiemappen, in A4- of A5-formaat, zijn inmiddels onmisbaar geworden. Stelt u zich eens voor dat u uw reclamemateriaal, zoals folders en flyers, in een map kunt presenteren die perfect bij uw huisstijl past. Dit kan op beurzen en branche-evenementen echt het verschil maken en uw merkreputatie een boost geven. Bovendien geeft u uw potentiële klanten iets dat altijd handig is en wat hen aan uw bedrijf doet denken.

Print gepersonaliseerde documentenmappen met flappen

Onze mappen met flappen zijn ontworpen om praktisch en functioneel te zijn. U kunt kiezen uit maar liefst 7 formaten voor documenten in A4 of A5 formaat. De mappen zijn gemaakt van karton 380 g dat u kunt kleuren en verfraaien met uw merkkleuren en speciaal ontworpen afbeeldingen. U kunt kiezen voor een laminering van het oppervlak, voor meer duurzaamheid en een zeer professionele uitstraling:

  • Glanzend gelamineerd
  • Mat gelamineerd
  • Laminering Soft Touch

Voeg veredelde details toe aan uw map om uw afbeeldingen te laten opvallen. Uw klanten krijgen dan mooi vakmanschap in handen en zullen versteld staan van de bijzondere reliëfdetails. In elk van de modellen bevat de onderste map van de flap een vakje voor kleine documenten of een visitekaartje.

Gepersonaliseerde mappen zonder flappen: eenvoud en stijl met slechts één muisklik!

Naast onze klassieke mappen met flappen en visitekaartjeshouders hebben we ook personaliseerbare mappen zonder flappen. Ze zijn verkrijgbaar in A4 of A5 formaat en worden gemaakt van karton. Ze kunnen op de voor- en achterkant bedrukt worden en beschermd met laminering. Bovendien kunt u uw afbeeldingen veredelen met goudkleurige of zilverkleurige laminering of met spotlak voor een mooi, voelbaar effect. De mappen zonder flappen zijn de perfecte oplossing voor professionals die van eenvoud en stijl houden. Ontdek ze!

Ontdek de nieuwe personaliseerbare driezijdige mappen

De personaliseerbare driezijdige mappen worden gedrukt op karton op A4-formaat. U kunt de dikte van de rug van de map kiezen en uw afbeelding zowel op de voorkant als de achterkant laten drukken. Ook in dit geval kunt u de buitenkant van het product verfraaien met laminering of veredeling. Kies voor laminering om sommige details van de afbeelding te laten schitteren of kies de spotlak voor een bijzonder voelbaar effect.

De prijsopgave, aankoop en verzending: uw gepersonaliseerde mappen drukken gaat eenvoudig en handig

Voltooi de productconfiguratie en besluit over elk detail van uw project voor de gratis online prijsopgave. Ga dan verder met bestellen. Dat doet u eenvoudig op onze site met een paar muisklikken en u profiteert van snelle en stipte leveringen. Ontvang uw gepersonaliseerde mappen direct op kantoor, zonder dat u kostbare tijd verliest. Waar wacht u nog op? Bestel direct uw documentenmappen die perfect bij uw huisstijl passen!

Pixartprinting: de beste afdrukkwaliteit voor uw mappen

Alleen een betrouwbare partner met bewezen bekwaamheid kan u begeleiden in de keuze voor de beste producten die op uw professionele wensen aansluiten. Met meer dan 10 jaar ervaring in online kwaliteitsdrukwerk is Pixartprinting de perfecte partner. We kennen het belang en de waarde van communicatie. Communiceer de waarden en de kwaliteiten van uw merk naar uw klanten. Ze zullen u herinneren en belonen zodra ze de kans krijgen.

Gepersonaliseerde mappen met bedrukte voor- en achterkant

Nu heeft u met Pixartprinting de mogelijkheid om het hele oppervlak van de map met uw ontwerp te bedrukken. Print uw afbeeldingen op de voor- en achterkant om uw mappen volledig te personaliseren. Zo creëert u een uniek product dat de aandacht van uw medewerkers en klanten trekt. Kies de optie "afdruk op voor- en achterkant" en laat uw creativiteit de vrije loop!