Driezijdige mappen

De driezijdige mappen kunnen over heel het oppervlak worden bedrukt, zowel aan de buiten- als binnenkant, zodat er voldoende ruimte is voor het promoten van uw bedrijf of merk. Ze zijn verkrijgbaar in twee modellen, bieden voldoende ruimte voor al uw documenten en zijn, gepersonaliseerd in lijn met uw huisstijl, ideaal voor het uitdelen van informatiemateriaal aan klanten.

  • In het midden of aan de zijkant
  • Met houder voor visitekaartjes

Mappen met flappen: personalisering en afdruk in hoge resolutie

Met Pixartprinting kunt u gepersonaliseerde mappen afdrukken om uw papieren makkelijk te bewaren op kantoor. Het gaat om driezijdige mappen met flappen, perfect om projecten en aantekeningen in te bewaren en presenteren. Ze zijn gemaakt van karton, een licht maar duurzaam materiaal, bijzonder geschikt om bedrukt te worden: uw afbeeldingen worden in hoge resolutie op de mappen gedrukt en worden gekenmerkt door stralende kleuren en scherpe details.

De productconfiguratie op deze pagina is heel eenvoudig:

  1. Kies de personaliseringsopties die u wenst en geef uw nieuwe mappen met flappen een originele uitstraling die perfect bij uw huisstijl past.
  2. Download de template en de instructies van onze ontwerpers op deze pagina. Volg de aanwijzingen om uw afdrukbestand goed in te stellen.
  3. Upload uw bestand en plaats uw bestelling in een paar klikken! U ontvangt uw nieuwe mappen direct op kantoor met onze snelle en stipte verzendingen.
  4. Onthoud dat u, in geval van vragen of speciale verzoeken, altijd terecht kunt bij onze klantenservice. Die staat klaar om u te helpen in elke fase van het aankoopproces.

Personaliseer uw nieuwe driezijdige mappen met flappen

De mappen met flappen worden gedrukt op A4-formaat (210x297 mm). U kunt ze personaliseren met de configuratieopties die u wenst:

  • Rug van de map: kies de afmetingen die u wenst voor de rug van uw nieuwe mappen.
  • Afdrukaanwijzingen: u kunt uw afbeeldingen op de voor- en achterkant van de map afdrukken, of op één kant.
  • Laminering: glanzend, mat of soft touch, de laminering beschermt het oppervlak van de map tegen krassen.
  • Veredeling: met de veredeling kunt u bepaalde details van uw ontwerp laten opvallen. De laminering laat ze stralen dankzij een gemetalliseerde folie, terwijl de spotlak ze een voelbaar effect geeft.

Voltooi de configuratie om de handige gratis prijsopgave te zien op de pagina. Zo weet u direct de prijs van het product.

Driezijdige mappen met flappen en andere personaliseerbare producten voor uw kantoor

In ons online assortiment vindt u heel veel personaliseerbare kantoorartikelen: driezijdige mappen, pennen, potloden, notitieboekjes, stempels en sleutelkoorden met logo. U kunt uw nieuwe gepersonaliseerde driezijdige mappen gebruiken om uw projecten te presenteren. Of u kunt de map in een presentatiekit stoppen voor klanten en partners tijdens uw komende evenementen, samen met blokken briefpapier, pennen met logo en memoblokjes.