Tijdschriften

Het tijdschrift is het belangrijkste middel voor het uitdragen van informatie: of het nu gaat om voorlichting op cultureel of medisch-wetenschappelijk gebied, een redactionele, technische of financiële tekst, in ons assortiment vindt u de beste mogelijkheden.

De meeste van onze producten zijn FSC®-gecertificeerd: ontdek ze!
De FSC ™ -certificering garandeert dat deze producten worden gedrukt op materiaal uit bossen waar strikte sociale, economische en milieunormen in acht worden genomen.
Een tijdschrift voor eindeloos veel toepassingen!
Een tijdschrift is veel meer dan een simpele verzameling pagina's: het is een passe-partout die de lezer meevoert in een wereld vol verhalen, informatie, adviezen en handige tips voor het dagelijks leven. Van mode en cultuur tot financiën, wetenschap en meer, tijdschriften zijn ideaal om allerlei onderwerpen te verdiepen en promoten.
Kies uw bindwijze
Geniet gebonden is de perfecte bindwijze voor dunne publicaties en gelijmd gebonden is ideaal voor omvangrijke projecten met veel pagina's. Als u echter hoge oplagen moet drukken omdat u bijvoorbeeld uw tijdschrift per post naar uw klanten verstuurt of huis-aan-huis verspreidt, dan kunt u het beste kiezen voor tijdschriften voor grote oplagen.