Roll-Up Economy

Als kosten- en ruimtebesparing belangrijk voor u zijn, dan is de Roll-Up Economy het juiste product: de banner wordt opgezet met een stang die in de compacte cassette opgeborgen kan worden. Neem hem mee naar beurzen of andere evenementen.

  • 4 verschillende materialen
  • Met draagtas
  • 4 formaten
  • Montage-instructies

Roll-up banners: goedkoop en compact

Zoekt u naar voordelige oplossingen voor de inrichting van uw beursstand of voor de aankleding van uw winkel of evenement? Kijk dan eens bij onze goedkope Roll-up banners. Een roll-up banner is een populaire oplossing die veel wordt gebruikt op beurzen en evenementen. Het is een krachtige marketingtool, die tegelijk heel praktisch is.

De goedkope Roll-Up banners Economy zijn licht, compact en makkelijk op te zetten. Na gebruik bergt u de roll-up banner eenvoudig op in zijn cassette. Dankzij de handige meegeleverde draagtas neemt u hem makkelijk overal mee naar toe.

Goedkope Roll-up banner met eigen design

Pas uw nieuwe Roll-Up banners volledig aan uw wensen aan met de talloze mogelijkheden van Pixartprinting.

  1. Productconfiguratie: er zijn twee mogelijkheden. U kunt het complete product bestellen (bedrukt doek en aluminium frame). Als u het frame al heeft kunt u ook alleen het doek bestellen.
  2. Materiaal: u kunt uit twee opties kiezen. Ecoflat 398 g/m² is een meerlaagse, halfharde stof van PVC/PET/PVC, met glad oppervlak en grijze achterkant. Het is ideaal voor het bedrukken van rolbanners, banners en displays. De stof met matte achterkant van 240 g/m², is 100% polyester met grijze matte achterkant van polyamide: wat er zich achter de stof bevindt is dus niet zichtbaar. Dankzij uv-technologie en de drukkwaliteit van Fine Art van 12 picoliter, zijn de details zeer verfijnd, is het zwart heel donker en glanzen de kleuren.
  3. Afmetingen van de afdruk: 60x200 cm, 85x200 cm, 100x200 cm, 150x200 cm.
  4. Afdrukaanwijzingen: alleen de voorkant.
  5. Montage: als u zowel het frame als de afdruk bestelt, kunt u kiezen of de banner al aan het frame gelijmd moet worden zodat hij meteen klaar is voor gebruik.

Goedkope Rolbanners drukken

Rolbanners zijn ideaal als u in een handomdraai uw beursstand wilt inrichten. Ook op een expositie, tentoonstelling of evenement zijn goedkope rolbanners een budgetvriendelijke maar stijlvolle optie.

U kunt rolbanners ook voor andere promotiedoeleinden gebruiken, bijvoorbeeld in winkels of andere binnenruimtes. Een rolbanner is makkelijk mee te nemen en op te zetten. Na gebruik rolt u hem weer op. Rolbanners nemen daardoor weinig plaats in.

Bij Pixartprinting vindt u talloze opties voor het drukken van uw professionele roll-up banners. Dankzij onze jarenlange ervaring en de nieuwste technologie, betaalt u bij ons nooit te veel en heeft u altijd de beste kwaliteit.

Goedkope roll-up banners combineren met andere producten

Voor de inrichting van een beursstand, evenement, tentoonstelling of andere binnenruimte zijn goedkope rolbanners onmisbaar. Bij Pixartprinting hebben we ook nog andere producten die van pas kunnen komen. Tip: kijk eens bij de beursbalies, flyers en displays.