Roll-Up Economy

Als kosten- en ruimtebesparing belangrijk voor u zijn, dan is de Roll-Up Economy het juiste product: de banner wordt opgezet met een stang die in de compacte cassette opgeborgen kan worden. Neem hem mee naar beurzen of andere evenementen.

  • 3 verschillende materialen
  • Met draagtas
  • 3 formaten

Stijl en gebruiksgemak voor uw ruimtes

Wilt u op praktische wijze uw evenementen voorbereiden? Wilt u dat uw middelen zo min mogelijk ruimte innemen?

De Roll Up Economy voldoet aan al uw wensen: u kunt ruimtes eenvoudig en stijlvol inrichten. De stang kan in de cassette worden opgeborgen, waardoor u uw rolbanners eenvoudig kunt openen en weer sluiten.

Het juiste product voor u

U kunt de ideale Roll Up Economy creëren en uit de volgende kenmerken kiezen:

  1. Productconfiguratie: er zijn twee mogelijkheden. U kunt het hele product bestellen (bedrukt doek en aluminium frame). Als u het frame al heeft kunt u alleen het doek bestellen.
  2. Materiaal: u kunt uit twee opties kiezen. Ecoflat 398 g/m² is een meerlagige, halfharde stof van PVC/PET/PVC, met glad oppervlak en grijze achterkant. Het is ideaal voor het bedrukken van rolbanners, banners en displays. De stof met matte achterkant van 240 g/m², is 100% polyester met grijze matte achterkant van polyamide: wat er zich achter de stof bevindt is dus niet zichtbaar. Dankzij UV-technologie en de drukkwaliteit van Fine Art van 12 picoliter, zijn de details zeer verfijnd, is het zwart heel donker en glanzen de kleuren.
  3. Afmetingen van de afdruk: 60x200 cm, 85x200 cm, 100x200 cm, 150x200 cm.
  4. Afdrukaanwijzingen: alleen de voorkant.
  5. Montage: als u zowel het frame als de afdruk bestelt, kunt u kiezen of u de banner al gelijmd aan het materiaal wilt ontvangen.

Gebruikstoepassingen

De Roll Up Economy is ideaal voor het inrichten van exposities en stijlvolle ruimtes: dankzij zijn gebruiksgemak is hij eenvoudig op te zetten. Na het evenement kunt u het doek en de stang simpelweg in de cassette opbergen en wegzetten: de Roll Up Economy neemt daardoor heel weinig ruimte in. Profiteer van de veelzijdigheid van het product en gebruik het in uw onderneming en om in andere ruimtes reclame te maken.

Producten die met de Roll Up Economy gecombineerd kunnen worden

Als u andere middelen nodig heeft om uw presentaties stijlvol te ondersteunen, dan kunnen onze beursbalies, flyers en displays van pas komen.