Monsterpakket enveloppen

Om de meest geschikte envelop voor uw correspondentie te kiezen, bestelt u het monsterpakket enveloppen: u ontvangt alle verschillende modellen en materialen en kunt de meest geschikte kiezen voor de verzending van belangrijke berichten, verkoopbevorderende acties of kleine items zoals catalogi of foto's.

De juiste envelop voor elke verzending

Als u documenten wilt versturen, maar niet weet welke envelop de juiste is, dan kunt u dankzij ons monsterpakket het product kiezen dat het meest geschikt is voor uw verzending. Het pakket bevat 5 offsetgedrukte producten: elke envelop heeft bijzondere kenmerken, waardoor u uw documenten altijd op adequate wijze kunt versturen. Als u wilt kunt u ook het logo van Pixartprinting op uw monsterpakket laten drukken.

  1. Plein-enveloppen: ideaal voor een kleurrijke communicatie en over het hele oppervlak (23x11 cm) personaliseerbaar. Het materiaal is classic demimatt mat gecoat en de afdruk is in vier kleuren.
  2. Zakelijke enveloppen: ze hebben een ondoorzichtige, bedrukte binnenkant en een plakstrip van extra sterke lijm. U kunt kiezen uit 3 verschillende formaten met of zonder venster, van classic ongecoat papier; de afdruk kan 1, 2 of 4 kleuren bevatten.
  3. Akte-enveloppen: de envelop kan dankzij de plakrand eenvoudig worden geopend en heeft tevens het sluitsysteem Open Plus. Er zijn 4 formaten verkrijgbaar, ze worden gemaakt van classic ongecoat papier en kunnen met 1, 2 of 4 kleuren worden bedrukt.
  4. Automatic enveloppen: ze zijn geschikt voor hoogproductieve couverteermachines. Voor deze artikelen van classic ongecoat papier kunt u kiezen uit 3 verschillende formaten en een afdruk met 1, 2 of 4 kleuren.
  5. Tyvek enveloppen: ze zijn gemaakt van een scheurvast, waterbestendig en antistatisch materiaal, ideaal voor de bescherming en veilige verzending van belangrijke documenten. U heeft de keuze uit 4 formaten en vierkleuren- of zwartwitdruk.

Neem alle twijfels weg

Als u de ideale enveloppen voor uw correspondentie heeft gevonden, kunt u hetzelfde doen voor andere artikelen die nuttig zijn voor uw onderneming. Hierbij kunnen onze monsterpakketten van pas komen, zodat u de perfecte producten kunt vinden en zeker van uw aankopen kunt zijn.