Notitieschriften

Notitieschriften zijn een onmisbaar product voor op kantoor en het perfecte promotiegadget om aan uw klanten te geven: we hebben drie formaten en vier verschillende opties voor het ontwerp van het binnenwerk: ruitjes, lijntjes, stipjes of blanco pagina's. En voor de bindwijze van uw notitieschriften kunt u kiezen uit spiraalgebonden, geniet gebonden of gelijmd gebonden.

  • Formaat: A4, A5 en A6
  • Pagina's: 40, 60, 80 of 100

Het stijlvolste schrift

Wilt u uw klanten verrassen met een stijlvol geschenk? Dan is ons schrift met singersteek perfect. Een verfijnd, stijlvol artikel dat u helemaal kunt personaliseren.

Het schrift bestaat uit 30 blanco pagina's van ongecoat papier en is beschikbaar in twee formaten: A6 (10,5x14,8 cm) en A5 (14,8x21 cm). Behalve als agenda, is het schrift ook ideaal voor tekenliefhebbers of schrijffanaten. Uw klanten zijn er blij mee en uw geschenk is geslaagd.

Personaliseer uw schrift

Allereerst kunt u kiezen uit zes verschillende kleuren voor de kaft: geel, groen, rood, zwart, blauw en parelgrijs.

Bovendien haalt u met de afdrukmethode het meeste uit uw creativiteit.

  1. Digitale vierkleurendruk: u kunt de kaft van ivoorwit ongecoat papier volledig personaliseren.
  2. Reliëfdruk: dit is een deboss afdrukmethode (de afbeelding wordt in het papier gedrukt). U kunt deze op drie plekken op de kaft aan laten brengen: op een gedeelte van 8x8 cm onderaan, op een gedeelte van 8x8 cm bovenaan of op het gehele oppervlak. U kunt ook uit drie verschillende papiersoorten kiezen: sirio steengrijs, sirio zandkleur en sirio vermiljoen.

Gebruikstoepassingen

U kunt het schrift personaliseren met uw logo en gebruiken tijdens evenementen waarop u uw merk promoot. Bovendien kunt u uw illustraties in het schrift zetten, om ze daarna te verkopen.

Producten om te combineren met het gepersonaliseerde schrift met singersteek

Er zijn andere notes op onze website beschikbaar. Zoekt u naar andere artikelen om cadeau te doen aan uw klanten, kijk dan eens bij onze gepersonaliseerde gadgets.