Stickers op vel

De stickers op vel zijn perfect om uw creativiteit de vrije loop te laten. U kunt verschillende stickers, ook met verschillende vormen, op hetzelfde vel laten drukken. Ze zijn ideaal voor het creëren van composities, berichten of uitgebreide ontwerpen, en het maken van unieke producten of gadgets om aan uw klanten te geven.

  • 3 formaten
  • 2 materialen

Print gepersonaliseerde stickers op een A4-vel voor uw onderneming

Wilt u op een originele manier de aandacht van uw klanten trekken? Met de stickers op vel kunt u uw merk op innovatieve wijze presenteren. De stickers, op een A3-, A4- of A5-vel, kunnen alle vormen hebben die u maar wenst (ook onderling verschillend) binnen het hele drukoppervlak. De afbeelding die u gebruikt wordt op het hele vel afgedrukt.

U kunt uw stickers op vel snel (binnen slechts 48 uur) ontvangen en de verzending is gratis.

Creëer uw stickers geheel naar wens

Op het vel kunt u elke vorm, zowel een standaardvorm (rond, vierkant of rechthoekig) als één naar keuze, plaatsen. Bovendien kunnen de stickers willekeurige afmetingen hebben, ook verschillend van elkaar. Er zijn drie formaten voor het vel verkrijgbaar:

  1. A5 (21x14,8 cm)
  2. A4 (29,7x21 cm)
  3. A3 (42x29,7 cm)

Voor wat betreft het materiaal kunt u kiezen uit twee soorten polypropyleen: wit en transparant. Behalve de coating die uw stickers beschermt is er ook laminering mogelijk, met de opties soft touch, glanzend of mat.

Waarvoor zijn de gepersonaliseerde stickers op vel geschikt?

Dit artikel is bedoeld voor binnengebruik en perfect voor op verpakkingen van allerlei soorten materialen en grootten. Dankzij de personalisatiemogelijkheden kunt u de afmetingen en vormen zelf kiezen en een A4-vel vullen met de perfecte stickers voor uw verpakkingen, ongeacht hun afmetingen of materiaal.

Met welke producten kunnen de stickers op vel gecombineerd worden?

Profiteer van de veelzijdigheid van de gepersonaliseerde stickers op A4-vel om alle soorten verpakkingen te verrijken. Als u een soortgelijk product wilt, maar u heeft geen twee of meerdere verschillende vormen nodig, dan zijn onze etiketten op rol misschien iets voor u.

Waarom kiezen voor Pixartprinting?

Dankzij de meertalige klantenservice garandeert Pixartprinting ondersteuning bij uw aankoop. 96% van meer dan 600.000 klanten is tevreden over onze producten.