Stickers op vel

De stickers op vel zijn perfect om uw creativiteit de vrije loop te laten. U kunt verschillende stickers, ook met verschillende vormen, op hetzelfde vel laten drukken. Ze zijn ideaal voor het creëren van composities, berichten of uitgebreide ontwerpen, en het maken van unieke producten of gadgets om aan uw klanten te geven.

  • 3 formaten
  • 7 materialen

Print gepersonaliseerde stickers op vel: alle soorten en maten

Trek de aandacht van uw klanten met gepersonaliseerde stickers op vel en maak direct een originele indruk. De stickers worden afgedrukt op een A3-, A4- of A5-vel en kunnen elke gewenste vorm hebben. Ook verschillende stickers binnen hetzelfde vel zijn mogelijk.

Waarom kiezen voor Stickers en etiketten op vel? Stickervellen zijn een praktische oplossing binnen elk bedrijf. U bespaart ruimte en bovenal kunt u eenvoudig verschillende soorten stickers en etiketten in één keer bestellen, op vellen in A3-, A4-, of A5-formaat. Stickers op vel zijn altijd een leuk gadget om weg te geven op beurzen, tentoonstellingen en evenementen. Of gebruik ze in uw winkel om uw verpakkingen mee op te sieren.

Bestel nu gepersonaliseerde stickers op vel bij Pixartprinting.

Stickervellen personaliseren met eigen design

Stickervellen bedrukken met een eigen design is heel eenvoudig bij Pixartprinting. Op het vel kunt u stickers in elke vorm plaatsen, zowel een standaardvorm (rond, vierkant of rechthoekig) als een aangepaste vorm. Bovendien kunnen de stickers willekeurige afmetingen hebben, ook verschillend van elkaar. De vellen zijn beschikbaar in drie formaten:

  1. A5 (21x14,8 cm)
  2. A4 (29,7x21 cm)
  3. A3 (42x29,7 cm)

Voor wat betreft het materiaal kunt u kiezen uit twee soorten polypropyleen: wit en transparant. Als extra opties kunt u kiezen voor een beschermende coating of voor een glanzende, matte, of soft-touch laminering.

Gepersonaliseerde stickers op vel bestellen, snelle levering

Stickers op vel bedrukken en bestellen is heel eenvoudig. Kies eerst de gewenste opties om uw stickers te personaliseren. Download het sjabloon met de instructies van het grafisch team voor het correct instellen van uw drukbestand. Of maak uw ontwerp direct op de site met onze online editor Designer. Daarna uploadt u uw bestand en rondt u de bestelling af. Dankzij de snelle levering heeft u binnen enkele dagen uw gepersonaliseerde stickers op vel in huis.

Stickers op vel of etiketten op rol?

Wat is het verschil tussen gepersonaliseerde stickers op vel en etiketten op rol? En welke stickers heb ik nodig? Stickervellen zijn altijd een leuke giveaway om uit te delen op beurzen en festivals. Winkeliers gebruiken stickers op vel om hun pakketten en verpakkingen mee te verfraaien.

Stickers op vel zijn perfect voor allerlei soorten verpakkingen. Kies zelf de vorm en de grootte en vul een A3, A4, of A5-vel met de perfecte stickers voor al uw verpakkingen.

Etiketten op rol zijn etiketten die op rollen van verschillende afmetingen kunnen worden afgedrukt. Etiketten op rol kunnen worden gebruikt in productieprocessen. Heeft u maar één soort sticker nodig, dan zijn de etiketten op rol de ideale oplossing.

Nog een verschil is dat stickers op vel gedrukt worden op wit of transparant polypropyleen. Etiketten op rol kunnen worden afgedrukt op 16 verschillende materialen. Ook de dikte van het kleefmiddel is anders.

Stickers op vel en verpakkingen

Gebruik de veelzijdige stickers op A4-vel met eigen ontwerp om alle soorten verpakkingen te verrijken. Van kartonnen verpakkingen, voedselverpakkingen en verzendverpakkingen tot aan papieren tassen en verpakkingen voor flessen. Met stickers op vel geeft u elk verpakking een persoonlijk tintje en zorgt u ervoor dat uw merk en logo nog meer opvallen.

Pixartprinting: hoge kwaliteit en scherpe prijzen

Pixartprinting kunt u terecht voor al uw grote en kleine drukwerk. Dankzij ons ruime assortiment hebben we alles wat u nodig heeft voor de promotie van uw onderneming. Bij ons vindt u altijd de beste drukkwaliteit voor betaalbare prijzen.