Geniet gebonden

De klassieke bindwijze met twee nietjes is ideaal voor brochures, tijdschriften en prijslijsten: eenvoudig en makkelijk door te bladeren, de beste oplossing voor dunne maar effectieve publicaties.

  • Gepersonaliseerd formaat
  • Ruime keuze aan papiersoorten
  • Laminering en veredeling mogelijk

Geniet gebonden drukwerk

Geniet gebonden is een bindwijze waarbij twee metalen nietjes worden gebruikt om de pagina's langs de rug samen te binden. Dit type binding is goedkoop en praktisch, en maakt het document ook gemakkelijk bladerbaar. Het is een goede keuze voor tijdschriften en andere publicaties.

Geniet gebonden: een voordelige en doeltreffende bindwijze

Geniete binding is een geweldige manier om grote documenten bij elkaar te houden. Met de nieuwe metalen nietjes van Pixartprinting kunt u tot 96 pagina's per document inbinden. Het is heel eenvoudig: kies het formaat, het aantal exemplaren, het papiergewicht en de omslag die u wilt, en wij zorgen voor de rest.

Waarom kiezen voor nieten inbinden?

Snel en goedkoop direct op uw bureau te printen. In zeer korte tijd kunt u publicaties maken tegen extreem lage kosten.

Het inbinden van publicaties met weinig pagina's. Dankzij dit type binding is het mogelijk om Magazines te maken, zelfs met slechts acht pagina's. Perfect voor instructiehandleidingen, informatieve brochures of kleine productcatalogi of winkels.

Dit is een bindtechniek met een betaalbare eindprijs. Uw geniete gebonden drukwerk krijgt een verfijnd uiterlijk dankzij het gebruik van speciale nietjes die de vellen netjes en uniform samenvoegen, terwijl ze bijna onzichtbaar blijven. Geniet gebonden is perfect voor: Tijdschriften, Catalogi, Brochures, Boek.