Geplastificeerde visitekaartjes

Kies uit de verschillende lamineringen om je visitekaartjes te verstevigen en ervoor te zorgen dat ze lang meegaan, glanzen en opvallen.

  • Dit product is FSC®-gecertificeerd

Gelamineerde visitekaartjes: ontworpen om lang mee te gaan

Stijlvol en duurzaam: het is nu mogelijk om deze twee eigenschappen te combineren, dankzij de gelamineerde visitekaartjes. Pixartprinting biedt verschillende soorten laminering voor de voor- en achterkant, om ervoor te zorgen dat uw visitekaartjes niet slijten, altijd stralen en er net even anders uitzien.

Kies uit de verschillende lamineringsopties: mat, glanzend of soft touch, en bescherm uw visitekaartjes, terwijl u ze tegelijkertijd uniek en doeltreffend maakt.

De matte laminering geeft uw visitekaartjes iets satijnachtigs en laat de afbeeldingen en tekst eruit springen. De glanzende laminering zorgt voor een stralende en duurzame presentatie met scherpe kleuren.

Nog een optie voor het lamineren van uw visitekaartjes is de soft touch laminering. Soft touch visitekaartjes creëren een fluweelachtig effect met een verrassend en verfijnd resultaat.

Een paar druppels, wat krassen, wrijving met pasjes: hier zijn gelamineerde visitekaartjes niet bang voor. In de prijsopgavefase kunt u kiezen hoe u uw kaartjes wilt beschermen en personaliseren, dankzij verschillende formaten en afdrukstanden:

  • Gecoat papier van 350 g – 300 g – 250 g
  • Vier formaten: 8,5 x 5,5 cm – 8,5 x 5 cm – 9 x 5 cm – 5,5 x 5 cm
  • Afdrukstand: horizontaal/verticaal

Ontdek de nieuwe antibacteriële laminering

Het bestuderen van materialen en het zoeken naar de beste technologieën vormen de basis van ons dagelijks werk. In deze bijzonder precaire periode besteden we allemaal meer aandacht aan kleine dagelijkse gebaren voor onze eigen veiligheid en die van de mensen om ons heen. Om uw reclamematerialen veiliger te maken, hebben we een nieuw type laminering geïntroduceerd: de antibacteriële laminering. Dit is een matte laminering op basis van zilverionen die binnen 24 uur 99% van de bacteriën op het productoppervlak kunnen doden.