Geplastificeerde visitekaartjes

Kies uit de verschillende lamineringen om je visitekaartjes te verstevigen en ervoor te zorgen dat ze lang meegaan, glanzen en opvallen.

Visitekaartjes gelamineerd: duurzaam mooi

Elegant en duurzaam: het is nu mogelijk om deze twee eigenschappen te combineren, dankzij de visitekaartjes gelamineerd. Een paar druppels, wat krassen, wrijving met pasjes: hier zijn gelamineerde visitekaartjes niet bang voor. Pixartprinting biedt verschillende soorten laminering voor de voor- en achterkant, om ervoor te zorgen dat uw visitekaartjes niet slijten, altijd stralen en er net even anders uitzien. Gelamineerde visitekaartjes hebben een bijzondere glans, waardoor ze een luxe uitstraling hebben.

Kies voor de ervaring en kwaliteit van Pixartprinting voor het printen van uw gelamineerde visitekaartjes. Bij ons heeft u bovendien de keuze uit veel verschillende opties om de visitekaartjes te personaliseren. Maak indruk op uw klanten met deze unieke visitekaartjes.

Visitekaartjes gelamineerd bij Pixartprinting

Dankzij de verschillende opties kunt uw gelamineerde visitekaartjes volledig personaliseren en aan uw wensen aanpassen. Kies hoe u de visitekaartjes wilt vormgeven en bereken de prijs.

  • Formaten: Er zijn 4 formaten beschikbaar: 8,5 x 5,5 cm – 8,5 x 5 cm – 9 x 5 cm – 5,5 x 5 cm.
  • Afdrukstand: voor rechthoekige visitekaartjes kunt u kiezen uit horizontaal of verticaal.
  • Afgeronde hoeken: voor het formaat 8,5 x 5,5 cm kunt u kiezen voor afgeronde hoeken.
  • Veredeling: geef uw gelamineerde visitekaartjes een geraffineerd 3D-effect.

Gelamineerde visitekaartjes: soft-touch, mat of glanzend

Kies uit de verschillende opties om uw visitekaartjes te lamineren: mat, glanzend of soft-touch en zorg dat uw visitekaartjes extra lang meegaan. Gelamineerde visitekaartjes zien er bovendien elegant uit. U kunt ervoor kiezen alleen de voorkant te lamineren ofwel de voorzijde als de achterzijde.

Een bijzondere optie voor het lamineren van uw visitekaartjes is de soft-touch laminering. Soft-touch visitekaartjes creëren een fluweelachtig effect dat prettig zacht aanvoelt.

De matte laminering geeft uw visitekaartjes een satijnzachte uitstraling en laat de afbeeldingen en tekst eruit springen.

De glanzende laminering zorgt voor een stralende en duurzame presentatie met scherpe kleuren.

Gelamineerde visitekaartjes bestellen bij Pixartprinting

Bij Pixartprinting bestelt u eenvoudig uw gelamineerde visitekaartjes.

  • Maak een keuze uit de opties om uw visitekaartjes te personaliseren. U ziet direct de prijsopgave op basis van de gekozen opties.
  • Download het sjabloon van de productpagina en volg de instructies van ons grafisch team om eenvoudig uw drukbestand in te stellen.
  • Upload het drukbestand en rond uw bestelling af.

Vergeet niet dat hoe verder van tevoren u bestelt, hoe lager de prijs is! Kies de datum en de prijs wordt direct berekend. Ontvang uw visitekaartjes in huis of op kantoor met onze snelle levertijden.

Visitekaartjes gelamineerd: welk formaat?

Weke formaat visitekaartjes moet ik kiezen? De traditionele afmeting voor een visitekaartje is 8,5 bij 5,5 cm. Maar ook de rechthoekige formaten 9x5 cm en 8,5 bij 5 cm zijn populair, net als het vierkante formaat 5,5 x 5,5 cm. Onthoud dat een visitekaartje makkelijk in een zak, portemonnee of visitekaartjeshouder moet passen.

Visitekaartjes gelamineerd en andere unieke visitekaartjes

Bij Pixartprinting hebben we visitekaartjes in alle soorten en maten en voor elk budget. Of u nu de voorkeur geeft aan klassieke visitekaartjes of voor bijzondere en originele visitekaartjes gaat: Pixartprinting heeft het allemaal. Onze aanraders: veredelde visitekaartjes met goud-of zilverkleurige laminering, visitekaartjes van pvc en milieuvriendelijke visitekaartjes van gerecycled papier.