Promotiemeubels

Voor de tijdelijke en doeltreffende inrichting van uw winkel, pop-upstore of beursstand hebben wij een breed assortiment kartonnen meubelen. Er zijn 6 verschillende modellen verkrijgbaar, licht en toch stevig, ideaal om uw ruimtes karakter en stijl te verlenen.

Richt uw ruimtes op originele wijze in

U kunt uw ruimtes op creatieve wijze decoreren met een ongebruikelijk materiaal als karton. Onze zitmeubels zijn licht en stevig, volledig recyclebaar en hebben verschillende vormen en kenmerken.

  1. Bankje van karton (116x40x46 cm): kan ook zware belasting aan.
  2. Poef van karton (75x75x46 cm): geschikt als decoratie-element en voor ondersteuning.
  3. Stoel van karton (47x55x80 cm in totaal, zitting en rugleuning 37x35 cm): volledig personaliseerbaar.
  4. Krukje van karton (45,8x39,5x46,5): kan helemaal gepersonaliseerd worden.
  5. Hoog krukje van karton (35x30x72): volledig personaliseerbaar.
  6. Krukje Pedreira (onderkant 32x32 cm, zitting 26x26 cm, hoogte 45 cm): u kunt het personaliseren of uit de 12 patronen op de website kiezen.

Waar kunt u de promotiemeubels gebruiken?

Deze artikelen zijn geschikt voor allerlei soorten ondernemingen en gelegenheden. U kunt ze gebruiken voor evenementen, beurzen en bijeenkomsten, maar ook om uw ruimtes in te richten. De stoelen kunnen ook in winkels worden gebruikt, bijvoorbeeld in schoenenwinkels. Zo kan de poef handig zijn om schoenen te passen. Het krukje Pedreira kan een originele touch aan uw bar geven.

Ontdek de mogelijkheden van karton

Het loont om uw ruimtes aantrekkelijk in te richten. Daarom hebben we nog meer artikelen van karton voor u: van POS-displays waarop u uw producten kunt uitstallen tot beursbalies waarop u uw promotiemateriaal kunt plaatsen, en een leuke tijdschriftenhouder in de vorm van een dier.