Textielframes

Om uw etalages op unieke en bijzondere wijze in te richten, zijn de textielframes de ideale oplossing. Deze promotiestands bestaan uit een aluminium frame waarin gepersonaliseerde doeken geplaatst kunnen worden. Afhankelijk van uw wensen en de gelegenheid heeft Pixartprinting diverse framemodellen om telkens een nieuw doek te tonen.

De juiste lijst voor uw merk

Onze reclamedisplays zijn perfect om uw ruimtes mee in te richten en om uw product of boodschap stijlvol en doeltreffend te presenteren. Met deze lijst kunt u uw reclameboodschappen op originele en stijlvolle manieren presenteren en hij is perfect voor op kantoor, in bedrijfsruimtes of op de beurs. Dit zijn namelijk geen standaard displays, maar verfijnde en indrukwekkende reclamedisplays.

Deze reclamedisplays bestaan uit een lijst of een frame, gemaakt van 4 aluminium profielstukken met daarin een bedrukte doek, die in de gleuven gestoken is waardoor hij goed opgespannen blijft. De bedrukte doeken zijn voorzien van keder, een profiel van doorzichtig pvc waardoor de montage nog makkelijker is.

Met onze textielframes biedt Pixartprinting u de beste manier om uw merk te laten stralen op elk soort evenement.

3 modellen voor oneindig veel doeken

U kunt kiezen uit verschillende modellen reclamedisplays voor een boodschap die indruk maakt:

  • Staand textielframe: 2 modellen (dubbelzijdig of enkelzijdig), 4 formaten
  • Staand textielframe met backlight: 2 modellen (dubbelzijdig of enkelzijdig), 4 formaten
  • Wandtextielframe: 8 formaten, horizontaal of verticaal.

Voor alle drie de modellen reclamedisplays kunt u het doek en de lijst bestellen of alleen een doek laten bedrukken. Zo kunt u te allen tijde uw doeken verwisselen.

Pas uw boodschap en inrichting aan wanneer u maar wilt. Presenteer een nieuw menu, een nieuw product of lok klanten naar uw winkel tijdens de uitverkoop met een indrukwekkende lijst die eventueel met backlight geleverd kan worden, voor een etalage die ook 's nachts verrast.

Gebruikstoepassingen

Een beursstand, een kantoor, een winkeletalage of een tentoonstellingsruimte: dit zijn allemaal perfecte plekken voor onze textielframes.