Backlit staand textielframe

Als u uw boodschap wilt belichten, kies dan het backlit staand textielframe met ledsysteem. Dankzij het verlichte frame valt uw doek op in donkere ruimtes en omgevingen. Richt uw etalages, beursruimtes of showrooms in met de achterbelichte panelen en zorg ervoor dat uw boodschap niemand ontgaat.

  • 2 formaten
  • Enkel- of dubbelzijdig

Verlicht uw boodschap

Bent u uw etalages aan het inrichten, maar verliezen ze 's nachts hun doeltreffendheid? Komt er een grote opening aan en wilt u uw ruimtes echt indrukwekkend maken? Als u op zoekt bent naar een uitzonderlijke manier om uw boodschap te laten stralen, biedt Pixartprinting u staande textielframes met backlight, verlichte panelen met een verrassend resultaat. Uw boodschap gaat nooit meer verloren, maar maakt een overweldigende indruk op uw klanten en voorbijgangers. Onze led-reclamepanelen bestaan uit 4 aluminium profielstukken met gleuven aan de voorkant waarin u het spandoek kunt steken. Hierdoor monteert u uw doeken makkelijk en snel, en kunt u afhankelijk van het seizoen en uw wensen uw boodschap steeds weer veranderen.

Hoe kan ik mijn backlight panelen personaliseren?

U kunt kiezen uit 2 modellen en 4 formaten backlight panelen:

  • enkelzijdig model: verkrijgbaar in 4 verschillende formaten (70 x 100 cm, 100 x 200 cm, 200 x 200 cm, 300 x 200 cm)
  • dubbelzijdig model: verkrijgbaar in 2 verschillende formaten (70 x 100 cm, 100 x 200 cm)

Beide modellen backlight reclamepanelen zijn voorzien van steunvoetjes waardoor het frame altijd stevig staat. Het doek is van 100% polyester en de afdruk is van hoge kwaliteit waardoor alle details in de stralendste kleuren weergegeven worden.

Het backlight frame bestaat uit 12V-ledlampjes met een 220V-transformator; de led-installatie zit bij het enkelzijdige model op het onderste paneel en bij het dubbelzijdige model om de rand. De lijsten worden met Schuko stekkers geleverd.

De bedrukte doeken zijn voorzien van keder, een profiel van doorzichtig pvc waardoor de montage nog makkelijker is. De enkelzijdige frames hebben op de onderkant een aluminium paneel.

Waar kan ik ze gebruiken?

Het frame met ledverlichting maakt op elke gelegenheid indruk. Op kantoor, de beurs of in de etalage, onze backlight panelen doen het overal goed. Vang de blikken van voorbijgangers met uitzonderlijke lijsten of verras beursbezoekers met uw lichtgevende reclamepanelen. Speel met de verlichting en laat uw boodschap stralen in donkere ruimtes.