Deurhangers

Wie wil er niet af en toe de deur sluiten voor de wereld? Met de personaliseerbare deurhangers kunt u dat op eigen wijze doen. U kunt kiezen uit twee verschillende formaten om uw bericht aan de deuren van hotelkamers en winkels te hangen of u kunt ze als alternatieve gadgets uitdelen op beurzen en evenementen.

  • Met goud/zilver veredeling of 3D-lak
  • Laminering mogelijk

Uw merk ook op deuren

Voor wie altijd op zoek is naar nieuwe promotiemogelijkheden, is het belangrijk om zijn merk overal te kunnen tonen. Zorg dat u ook op deuren zichtbaar bent, met onze deurhangers van gecoat karton. Kies het motief en maak ze perfect voor hun toepassing.

  1. Formaat: de deurhangers meten 7x20 cm en hebben een gat in het midden (met een diameter van 4 cm) voor de bevestiging aan de klink. Kies uw gewenste vorm: afgerond of hoekig.
  2. Afdrukstand: verticaal.
  3. Materiaal: er zijn twee soorten papier. Classic demimatt mat gecoat biedt hoge afdrukkwaliteit van afbeeldingen en scherpe teksten. Classic gloss glanzend gecoat, zorgt voor glans die, in combinatie met de gesatineerde afwerking, zorgt voor afbeeldingen met rijke en realistische kleuren en een optimale definitie van de grijstinten.
  4. Afdrukaanwijzingen: uw afbeelding kan alleen op de voorkant of aan beide zijden worden geprint. Het is ook mogelijk om verschillende afbeeldingen op de voor- en achterkant af te drukken.
  5. Afwerking: deze is optioneel en alleen aan de voorkant mogelijk. U kunt een matte of Soft Touch (met fluweelzacht effect) laminering kiezen.
  6. Veredeling: er zijn drie opties, alleen op de voorkant of achterkant mogelijk. De 3D-lak geeft een voelbaar reliëfeffect; de laminering decoreert met een laagje van zilver of goud de oppervlakken. Net als de afwerking is de veredeling optioneel en kunt u er dus ook voor kiezen om deze achterwege te laten.

Gebruikstoepassingen

Deze deurhangers zijn een ongewoon cadeau dat ervoor zorgt dat potentiële klanten op beurzen en evenementen u onthouden. Veredel ze om ze nog eleganter te maken. Als u wilt, kunt u dit handige artikel ook voor uw kantoor gebruiken en de deuren ermee decoreren.

Aanverwante producten

Als u deze deurhangers leuke producten vindt en geïnteresseerd bent in eendere artikelen, dan zijn onze kaartjes ideaal, niet alleen voor de presentatie van uw producten, maar ook als relatiegeschenken.