Etiketten voor wijn en likeur

Geef uw flessen meerwaarde met de etiketten voor wijn en likeur. Ze zijn bestand tegen vloeistoffen, uw ontwerp blijft mooi als ze worden ondergedompeld in water en ijs en ze behouden een goede hechting, zelfs in contact met natte oppervlakken. Wijnen, sterke dranken, frisdranken: laat uw product opvallen in de schappen.

  • 21 verschillende materialen
  • Ook voor automatische etiketteermachines
  • Ook kleine hoeveelheden

Etiketten voor wijn en likeur: kwaliteit en uitstraling

Maakt uw onderneming wijn, likeur of andere alcoholische dranken? Zorg dan voor etiketten van dezelfde hoge kwaliteit als uw product. De etiketten voor wijn en likeur van Pixartprinting kunnen volledig worden gepersonaliseerd. Dankzij zorgvuldig uitgezochte materialen en de modernste technologie, bieden wij originele etiketten die lang mooi blijven, geprint met heldere kleuren.

Voor het maken van het perfecte etiket voor wijn- en likeurflessen bieden we talloze opties om uw etiketten helemaal aan uw wensen aan te passen. Upload uw ontwerp, maak een keuze uit de verschillende opties en bestel uw etiketten voor wijn en likeur in een paar klikken. Een interessante manier om uw ontwerp een extra vleugje klasse te geven is door de etiketten te veredelen met een bijzondere afwerking.

Etiketten voor wijn en likeur: standaard of aangepast formaat

Kies uit de talloze opties om uw etiketten voor wijnflessen te personaliseren en zorg dat de stickers perfect aansluiten bij uw merk. Er zijn drie standaardformaten: rond, vierkant en rechthoekig. Liever een andere vorm? Dat kan ook. U kunt de grootte en de vorm van uw etiketten zelf kiezen, van minimaal 1x1 cm tot maximaal 30x30 cm.

Kies het juiste materiaal voor uw etiketten voor alcoholische dranken

De keuze voor het juiste materiaal voor etiketten voor alcoholische dranken is cruciaal. Elke soort papier heeft een andere uitstraling en eigenschappen. Bijvoorbeeld:

  • Etiketten in gesatineerd papier: wit zelfklevend papier met parelmoer glans, met gesatineerd effect. Geschikt voor de wijnsector en luxe evenementen.
  • Etiketten in zwart in de massa gekleurd papier: zwarte zelfklevend papier van hoge kwaliteit, dat ook blijft plakken op vochtige oppervlakken en bij lage temperaturen. Is bestand tegen het onderdompelen in water en ijs, aangeraden voor flessen van donkerkleurig glas.
  • Etiketten in vetvrij papier met vilteffect: natuurlijk zelfklevend ongecoat papier van hoge kwaliteit dat bestand is tegen vetvlekken. Het ruwe oppervlak zorgt voor een stofachtig effect.
  • Etiketten in Betulla vergépapier: zelfklevend krijtwit vergépapier van zuivere cellulose, schimmel- en vochtwerend. Ideaal voor etiketten op kwaliteitsproducten, zoals wijnflessen en luxeartikelen. De bijzondere bestendigheid tegen water en ijs maakt deze etiketten perfect voor de personalisatie van drankflessen.
  • Etiketten in stropapier met plantaardige vezels. Zelfklevend gecoat papier met plantaardige vezels van grassen. Wordt gekenmerkt door een bruingele kleur en imperfecties in de structuur, waardoor het er milieuvriendelijk uitziet.

U vindt alle papiersoorten op de productpagina, met daarbij een beschrijving voor welke toepassing het materiaal geschikt is. Weet u nog niet welk materiaal u wilt gebruiken voor etiketten? Vraag dan een monsterpakket Etiketten en stickers aan om verschillende soorten met elkaar te vergelijken.

Wijnetiketten lamineren en veredelen

Heeft u het juiste materiaal gekozen voor uw nieuwe wijnetiketten? Maak uw etiketten helemaal af door ze te lamineren of veredelen. De kraswerende lak Labellife 3 zorgt ervoor dat de etiketten extra lang mooi blijven, ook tijdens de distributie van het product. Mat of glanzend lamineren geeft het etiket een aantrekkelijke afwerking en beschermt de print.

Door te veredelen voegt u een vleugje elegantie toe aan uw etiket. 3D-lak geeft het etiket een bijzonder reliëfeffect. En een goudkleurige of zilverkleurige afwerking geeft bepaalde details een luxe, metallic uitstraling.

Etiketten voor wijn en likeur, flessenhalslabels en verpakkingen voor flessen

Behalve etiketten vindt u bij Pixartprinting nog meer producten voor het verpakken van wijn, likeur en andere dranken. Kijk eens bij de flessenhalslabels. Deze zijn ideaal om uw merk extra te laten opvallen. Ook kunt u hiermee de klant meer informatie geven over het product of het bedrijf. Luxe verpakkingen vindt u bij onze verpakkingen voor flessen, die u ook helemaal kunt personaliseren. U vindt hier bijvoorbeeld flessendozen voor een of meerdere flessen en flessentassen.