Aanbiedingen

Bespaart u liever geld bij het afdrukken van uw reclamemateriaal? De kortingspagina is de ideale plek om te vinden wat u nodig heeft tegen voordelige prijzen: ontdek wekelijks de vele aanbiedingen en creëer alle benodigdheden om uzelf te introduceren, beurzen en evenementen te organiseren, bewegwijzering te maken of uw kantoren of winkels in te richten.

De meeste van onze producten zijn FSC®-gecertificeerd: ontdek ze!
De FSC ™ -certificering garandeert dat deze producten worden gedrukt op materiaal uit bossen waar strikte sociale, economische en milieunormen in acht worden genomen.

U kunt nu nog voordeliger bestellen

Pixartprinting geeft elke week korting op verschillende producten uit het assortiment. Onze aanbiedingen gelden voor producten uit verschillende categorieën. Blijf op de hoogte en mis nooit een kans om op uw bestellingen te besparen.

Waarom bij Pixartprinting printen?

Sinds 1994 garanderen wij klanten kwaliteitsproducten. 96% van onze klanten verklaart tevreden te zijn met onze service. Dat zeggen wij niet alleen, maar ook Reevoo, het onafhankelijke beoordelingssysteem dat de kwaliteit van onze service garandeert. Onze productieafdeling draait 24 uur per dag, 7 dagen per week; we werken hard om uw opdrachten zo snel mogelijk bij u te krijgen. De meertalige klantenservice staat van maandag tot vrijdag, van 8:00 tot 22:00 (14 uur per dag en 70 uur per week), tot uw dienst om u bij alles te ondersteunen.

We hebben een uitgebreid aanbod producten, materialen en druktechnieken. Bij ons kunt u al uw ideeën vormgeven: talloze personalisatiemogelijkheden voor veel van onze artikelen zorgen ervoor dat u uw eigen stempel op uw creaties kunt drukken.