Roll-Up Classic

De veelzijdige Roll-Up Classic ondersteunt uw boodschap en is het klassieke communicatiemiddel voor elke gelegenheid. De rolbanner is ideaal voor het promoten van uw product op beurzen, tijdelijke evenementen of in winkels tijdens acties of uitverkoop.

  • 4 verschillende materialen
  • Met draagtas
  • 4 formaten
  • Montage-instructies

Roll-up banners bij Pixartprinting

Bent u op zoek naar een professionele banner van hoge kwaliteit, dan bent u bij Pixartprinting aan het juiste adres. Wij bieden de meest betrouwbare en smaakvolle roll-up systemen, inclusief bannerbedrukking en met het oog voor detail dat onze klanten van ons gewend zijn.

Maak uw roll-up reclame online! U bespaart geld en krijgt onverslaanbare kwaliteit. Nog niet overtuigd? Bekijk de klantenbeoordelingen die gecertificeerd zijn door Revoo, het onafhankelijke systeem dat beoordelingen en meningen van consumenten verzamelt. 97% van de klanten die bij Pixartprinting kopen, zijn tevreden. Rol uw banner vandaag nog op voor onklopbare prijzen en kwaliteit!

Een roll-up banner op maat

Een roll-up banner is een geweldige manier om uw merk of product te promoten op beurzen en andere evenementen. Het is een oprolbaar spandoek, met een innovatief mechanisme waarmee u het bedrukte spandoek eenvoudig kunt plaatsen.

De banner wordt bedrukt met uw persoonlijke ontwerp en heeft een klik-klaksysteem waarmee u eenvoudig van afbeelding wisselt. Het is het perfecte hulpmiddel voor het inrichten van uw beursstand, zonder tijd en kostbare energie te verspillen.

Andere producten voor uw reclame van Pixartprinting Op onze website vindt u talloze producten voor de promotie van uw bedrijf. U kunt ze personaliseren en zo afstemmen op uw eigen huisstijl. We beschikken onder meer over een uitgebreid aanbod displays, van kartonnen POS-displays tot banner displays in elke grootte. Ontdek de talloze mogelijkheden waarmee u op originele en verrassende wijze reclame kunt maken voor uw producten en diensten.