Desk display

De deskdisplay is een kleine toonbankdisplay van Forex met twee steunvoetjes. Gebruik hem op de balie om nuttige informatie weer te geven, zoals openingstijden en prijzen, of als menukaarthouder voor op tafels.

  • Horizontaal of verticaal
  • Ook voor- en achterkant bedrukt
  • Laminering mogelijk

Desk display

Onze desk displays zijn de perfecte manier om reclame te maken voor uw bedrijf. Met pvc maakt u een aantrekkelijke en effectieve uitstalling die de aandacht van de klanten trekt zodra ze binnenlopen! Wij bieden van originele foto's gemaakte prints van hoge kwaliteit voor elke gelegenheid - o.a. openingstijden of gedragsregels in restaurants/cafés waar deze borden gebruikt kunnen worden in plaats van muurposters die gemakkelijk loslaten als ze niet permanent met plakband bevestigd zijn.

De beste kwaliteit drukwerk voor een betaalbare prijs? Pixartprinting heeft het allemaal! U kunt online desk displays bestellen in verschillende formaten, waaronder pvc dat zonder uitstoot of energieverbruik wordt geproduceerd. Het gaat niet alleen om duurzaamheid; dit materiaal biedt ook duurzaamheid, zodat je geschenk ook na jarenlang gebruik een blijvende waarde bezit.

Bestel uw gepersonaliseerde desk displays online

De ontwerpmogelijkheden zijn bijna eindeloos met ons assortiment, dat op alle denkbare manieren kan worden aangepast. U hebt de keuze tussen een horizontale of verticale lay-out en kunt ook kiezen tussen enkelzijdige of dubbelzijdige bedrukking.

Onze tafel displays zijn een mooi geschenk voor elke gelegenheid en we helpen u graag uw display te personaliseren! U kunt het oppervlak laten behandelen met onze speciale lak, waardoor het er mooi blijft uitzien, plus, uw opdruk gaat ook langer mee. Onze klantenservice staat altijd voor u klaar om eventuele problemen op te lossen.