Plastic verzendzakken

De plastic verzendzakken zijn geschikt voor het opbergen van belangrijke documenten of het verzenden van andere soorten producten, zoals kleding, kleine pakjes, tijdschriften of catalogi. De zakken van polyethyleen zijn waterdicht en garanderen maximale discretie.

  • 6 modellen
  • Ook voor- en achterkant

Verzend alles met een gerust hart

Als u belangrijke of zeer persoonlijke documenten moet verzenden, wilt u op de verzendverpakking kunnen vertrouwen. Kies dan onze plastic verzendzakken: ze zijn stevig en soepel, ideaal voor de verzending van gevoelige informatie en veel meer.

  1. Formaat: we bieden 6 opties voor verschillende artikelen. De kleinste zak is 17x25 cm, dan zijn er de formaten 25x35 cm, 30x40 cm en 35x45 cm tot maximaal 40x50 cm. Het model 35x45 cm is ook met uitgesneden handvat verkrijgbaar.
  2. Materiaal: het polyethyleen waarvan de verzendzakken zijn gemaakt is perfect voor vertrouwelijke verzendingen. Het is namelijk stevig en waterdicht; de dubbele laag, die wit van buiten en zwart van binnen is, garandeert de privacy van de inhoud. U kunt de verzendzakken met flexodruk personaliseren.
  3. Drukkleur: we hebben 6 standaardopties waaruit u kunt kiezen. Als u een eigen idee heeft, kunt u zelf uw gewenste kleur opgeven.
  4. Personalisatie: u kunt kiezen of u dezelfde afbeelding op beide zijden wilt afdrukken of alleen op de voorkant. Het bedrukbare gedeelte is 14x18 cm.

Eén verzendzak, talloze toepassingen

Dit artikel is ideaal om belangrijke documenten te verzenden. Dankzij de diverse formaten zijn de plastic verzendzakken niet alleen voor documenten maar voor allerlei producten geschikt, zoals kleding en pakketten.

Andere handige producten voor uw verzendingen

Nu u de juiste verzendzakken voor uw vertrouwelijke documenten heeft gevonden, kunt u naar enveloppen zoeken voor andere soorten correspondentie. In ons monsterpakket vindt u ze allemaal: zo kunt u ze zelf bekijken en een weloverwogen keuze maken.