Gelijmde notitieblokken

De gelijmde notitieblokken zijn ideaal voor uw aantekeningen. 25, 50 of 100 pagina's bovenaan bevestigd en ondersteund door een kartonnen rug. Personaliseer ze met uw logo en gebruik ze op kantoor en tijdens vergaderingen of op de toonbank van een winkel of restaurant om afspraken en reserveringen te noteren.

  • 7 formaten
  • 25, 50 of 100 pagina's

Notitieblokken bedrukken met logo: ideaal op kantoor en als relatiegeschenk

Notitieblokken hebben een vaste plaats op elk bureau en we hebben ze de hele dag in ons blikveld. Laat notitieblokken bedrukken met uw logo, merk of afbeelding voor gebruik op kantoor. Of geef ze cadeau aan uw klanten en relaties op beurzen en evenementen en breng uw merk op een slimme manier bij uw doelgroep onder de aandacht.

Notitieblokken bedrukken als relatiegeschenk

Een gepersonaliseerd notitieblok is een nuttig relatiegeschenk dat altijd wordt gewaardeerd. Deel ze uit aan relaties, partners en klanten tijdens evenementen en beurzen. Laat notitieblokken bedrukken met logo en doe het in uw presskit. Dit draagt bij aan de zichtbaarheid van uw merk.

Notitieblokken bedrukken voor op kantoor

Of u ze nu gebruikt voor uw to-do-list, voor het maken van aantekeningen tijdens een vergadering of voor het noteren van bestellingen en reserveringen; schrijfblokken komen altijd van pas. Door notitieblokken te personaliseren met uw logo, merk of afbeelding geeft u uw bedrijf een verzorgde, consistente en professionele uitstraling.

Notitieblokken bedrukken: A4, A5 en andere formaten

Bij Pixartprinting ontwerpt en bestelt u eenvoudig de perfecte schrijfblokken met logo. De pagina’s van het schrijfblok kunnen aan de bovenkant gepersonaliseerd worden met een opvallend ontwerp, en aan de onderzijde met nuttige informatie (bijvoorbeeld de contactgegevensv van het bedrijf).

De notitieblokken van Pixartprinting zijn beschikbaar in verschillende formaten, waaronder natuurlijk de traditionele afmetingen A4 en A5. Kies uit deze formaten:

  • Notitieblok A6 - 10,5 x 14,8 cm
  • Notitieblok A5 - 14,8 x 21 cm
  • Notitieblok A4 - 21 x 29,7 cm
  • Notitieblok A3 - 29,7 x 42 cm
  • Notitieblok 10 x 21 cm
  • Notitieblok vierkant 10 x 10 cm
  • Notitieblok vierkant 14,8 x 14,8 cm

De bedrukte A4 notitieblokken van Pixartprinting hebben naar keuze 50 of 100 vellen 90 grams kwaliteitspapier. De vellen zijn aan de bovenkant vastgelijmd en kunnen eenvoudig uit het blok worden getrokken om ergens anders te bewaren. U kunt kiezen uit een verticale of horizontale afdrukstand. Dankzij de 400 grams kartonnen achterzijde en verlijmde voorzijde zijn de notitieblokken stevig en gaan ze lang mee.

U kunt bij ons altijd rekenen op de beste kwaliteit, snelle levering en een scherpe prijs. Laat uw notitieblokken bedrukken bij Pixartprinting.

Notitieblokken bedrukken en bestellen

Notitieblokken bedrukken met eigen ontwerp is heel simpel. Kies de gewenste opties, upload uw drukbestand en voltooi de bestelling in een paar klikken.

Heeft u nog geen drukbestand? Met onze online editor Designer kunt u op onze site uw ontwerp voor notitieblokken maken. Designer is gratis en heel makkelijk in gebruik, ook voor wie geen grafische kennis heeft.

Pixartprinting biedt ook ontwerpdiensten aan. Onze vormgevers kunnen uw drukbestand controleren en corrigeren, of een nieuw ontwerpvoorstel doen.

Ander kantoordrukwerk en kantoorartikelen

Bij Pixartprinting vindt u alles wat u nodig heeft voor het maken en bewaren van aantekeningen tijdens afspraken of vergaderingen. We hebben een ruim aanbod aan personaliseerbare kantoorartikelen die bedrukt kunnen worden met uw logo, zoals balpennen en potloden.

Benieuwd naar ander kantoordrukwerk? Bekijk hier zakelijk drukwerk dat u kunt personaliseren met uw logo of afbeelding, bijvoorbeeld briefpapier en enveloppen, visitekaartjes, etiketten en folders.

Bij Pixartprinting vindt u ook een ruimte collectie kalenders en agenda’s. Hier vindt u onder meer wandkalenders, bureaukalenders, planners en agenda’s die u met uw logo, afbeelding of merk kunt laten bedrukken.