Gelijmde notitieblokken

De gelijmde notitieblokken zijn ideaal voor uw aantekeningen. 50 of 100 pagina's bovenaan bevestigd en ondersteund door een kartonnen rug. Personaliseer ze met uw logo en gebruik ze op kantoor en tijdens vergaderingen of op de toonbank van een winkel of restaurant om afspraken en reserveringen te noteren.

  • 7 formaten
  • 50 of 100 pagina's
  • Dit product is FSC®-gecertificeerd

Notitieblokken

Gepersonaliseerde A4 notitieblokken voor uw eigen gebruik of als promotiemiddel

Notitieblokken hebben een vaste plaats op elk bureau en we hebben ze de hele dag onder ogen. Ze vormen niet alleen een persoonlijke aanvulling op u kantoordrukwerk, maar ook een slim promotioneel weggevertje voor uw relaties.

Notitieblokken van professionele kwaliteit

De bedrukte A4 notitieblokken van Pixartprinting hebben naar keuze 50 of 100 vellen 90 grams kwaliteitspapier. De 380 grams kartonnen achtezijde en verlijmde voorzijde geven de notitieblokken een lange levensduur en een kwalitatieve uitstraling.

Notitieblokken in uw huisstijl

Bij Pixartprinting hebt u praktisch ongelimiteerde mogelijkheden om uw notitieblokken te laten bedrukken. Op het bestelformulier vindt u 15 ontwerpen om uit te kiezen. Met behulp van een eenvoudige template kunt u nog een stapje verder gaan en uw notitieblok geheel volgens uw ideeën vormgeven. Inspiratie kunt u opdoen in onze galerij met een groot aantal voorbeelden van gepersonaliseerde notitieblokken. Desgewenst kunt u uw drukbestand laten checken door een van onze grafisch ontwerpers, om er zeker van te zijn dat uw specificaties druktechnisch haalbaar zijn.

Snel en voordelig

Dankzij onze ‘state of the art’ printtechnologie kunnen wij uw notitieblokken snel en voor een zeer lage stuksprijs drukken in elke gewenste oplage vanaf 40 exemplaren. De levertijd van bedrukte notitieblokken is 3 dagen.

Ander kantoordrukwerk

In de categorie Klein drukwerk vindt u een compleet overzicht van onze op maat bedrukte kantoorartikelen, van briefpapier en enveloppen tot visitekaartjes, etiketten en folders.