Karton

Karton is het ideale materiaal voor een licht en 100% ecologisch printproduct. Er zijn zeven soorten materialen met verschillende diktes om aan uw communicatiewensen tegemoet te komen. Karton is het perfecte product voor uw aanwijsborden binnen, winkelinrichting en etalages, alternatieve en gemakkelijk te verplaatsen meubels. Diverse materialen en diktes

  • Standaard of gepersonaliseerd formaat
  • Vierkant of op vorm gesneden
  • Vanaf 10 x 10 cm

Printen op karton: veelzijdig en milieuvriendelijk

Karton is ideaal voor allerlei soorten drukwerk. Het is 100% milieuvriendelijk, licht in gewicht en ook nog eens robuust en stevig. Dat maakt het uitermate geschikt voor een breed scala aan toepassingen, bijvoorbeeld voor de aankleding van winkels en etalages, voor beurzen en evenementen en bewegwijzering voor binnen. Printen op karton is een praktische en budgetvriendelijke oplossing voor allerlei projecten. Laat karton bedrukken met uw ontwerp voor al uw communicatieprojecten.

Karton bedrukken: 7 soorten karton

Karton heeft veel voordelen. Het weegt niet veel en is makkelijk te verplaatsen en mee te nemen. Ook is het relatief goedkoop. Karton wordt daarom veel gebruikt als ondergrond voor drukwerk. Bij Pixartprinting gebruiken we maar liefst 7 verschillende soorten karton:

  • Honingraatkarton wit 10 mm
  • Dispa® 3.8 mm
  • Karton Teso Fedrigoni 550 gr
  • 1.6 mm dik massief karton
  • Golfkarton E wit 1,4 mm

Weet u nog niet precies welk materiaal het beste past bij uw project? Bestel dan een monsterpakket Harde afdrukmaterialen en bekijk de materialen van dichtbij.

Karton bedrukken: duurzame communicatie

Karton is een duurzaam materiaal en een ideale oplossing voor groot drukwerk, zoals aanwijsborden voor binnenruimtes en de inrichting van winkels en etalages. Pixartprinting zorgt ervoor dat de afdrukkwaliteit en het eindresultaat aan al uw verwachtingen voldoen.

Nog meer inspiratie opdoen voor duurzame communicatie? Kijk eens bij onze visitekaartjes van gerecycled papier en bij de kartonnen verpakkingen.

Printen op karton: makkelijk en snel bij Pixartprinting

Op de website van Pixartprinting kunt u eenvoudig uw kartonnen panelen personaliseren. Kies het type karton dat het meest geschikt is, kies welke afmetingen uw afdrukmateriaal moet hebben en hoe het uitgesneden moet worden (rechthoekig of figuur).

Download vervolgens het handige template van de productpagina en creëer het drukbestand met uw ontwerp. Uw afbeelding wordt aangepast aan de afmetingen van de ondergrond voor een perfect resultaat.

Karton bedrukken voor beurzen, winkels, evenementen

Benieuwd naar andere toepassingen van karton voor winkels, beurzen en evenementen? Pixartprinting heeft ook Kartonnen figuren, POS-displays, en Toonbankdisplays.

Pixartprinting is marktleider in Europa op het gebied van web-to-Print. We zetten ons elke dag in om u de beste prijs-kwaliteitsgarantie te kunnen bieden. Dankzij onze moderne technologie en jarenlange ervaring in deze sector kunnen wij zelfs de meest uitdagende drukprojecten tot werkelijkheid brengen.