Klassieke kaarten en uitnodigingen

Kaarten en uitnodigingen, traditionele middelen voor uw dagelijkse berichten, mogen niet ontbreken in uw communicatie-assortiment. Geef bekendheid aan uw producten, evenementen of acties en deel ze uit in winkels, cafés of op beurzen. Van een barmenu tot de opening van een tentoonstelling, van een informatiefolder tot een actiekorting: de kaarten zijn perfect voor al deze gevallen.

Gepersonaliseerde kaarten

Het drukken van gepersonaliseerde kaarten is een goed alternatief voor flyers of brochures voor het promoten van tentoonstellingen, concerten en verschillende soorten bedrijven. Ze zijn ook het perfecte middel voor het verspreiden van uitnodigingen voor openbare of privé-evenementen. Kaarten bieden, meer dan welk ander middel ook, ruimte voor onbeperkte creativiteit: in de grafische vormgeving, de lay-out en de tekst. Hoe origineler de communicatie, hoe sterker de boodschap.

Het minimumaantal gepersonaliseerde kaarten dat online kan worden besteld, bedraagt slechts 100 stuks, waardoor het ideaal is voor uitnodigingen voor kleine evenementen.

Print uw gepersonaliseerde kaarten online

Gepersonaliseerde kaarten zijn een geweldige manier om uw persoonlijkheid en stijl te laten zien. U kunt kiezen uit verschillende papiersoorten (glanzend, mat, enz.), print lay-outs (verticaal of horizontaal), en zelfs speciale afwerkingen toevoegen zoals UV-coating of laminering. Bovendien bieden wij een breed scala aan kaartformaten (standaard, mini, vierkant enz.), zodat u de perfecte kaart voor elke gelegenheid kunt vinden. Laat ons u helpen een gepersonaliseerde kaart te maken die zeker indruk zal maken!

Reclame- of promotionele ansichtkaarten afdrukken

Gepersonaliseerde kaarten zijn een geweldige manier om uw klanten te laten zien dat u hen waardeert. Gepersonaliseerde kaarten zijn ook ideaal om speciale aanbiedingen of kortingen te promoten. Als u een e-commerce winkel beheert, bijvoorbeeld, kunt u een gepersonaliseerde kaart gebruiken om klanten te bedanken voor hun aankoop en hen een korting op hun volgende bestelling aan te bieden.