Vierkante visitekaartjes

Zoek je markante visitekaartjes? Kies het vierkante formaat: ze vormen een compacte en innovatieve oplossing, die aanzienlijk te personaliseren is dankzij een brede keus uit papiersoorten.

Vierkante visitekaartjes

Vierkante visitekaartjes zijn een minimalistisch en origineel communicatiemiddel. Ze kunnen worden gebruikt voor de promotie van gelegenheden en evenementen, dankzij hun originele en trendy uiterlijk. Dankzij hun verrassende eenvoud zijn ze een onverwacht elegant product.

Met Pixartprinting kunt u uw vierkante visitekaartjes in enkele muisklikken personaliseren, bestellen en rechtstreeks op uw locatie of kantoor laten leveren. Wij zijn Europese leiders in Web to Print en wij leveren alles wat u nodig heeft om uw communicatie-ideeën tot leven te brengen. Vierkante visitekaartjes zijn perfect voor iedereen die op zoek is naar een originele en trendy manier om zijn bedrijf te promoten. Bestel de uwe vandaag nog!

Vierkante visitekaartjes online afdrukken

Met slechts een paar klikken op deze pagina kunt u uw vierkante visitekaartjes gemakkelijk online bestellen:

  1. Selecteer uw aanpassingsopties.
  2. Download de sjabloon en volg de instructies om uw grafisch bestand correct in te stellen.
  3. Dien uw bestelling in en upload uw bestand om de aankoop te voltooien.
  4. Zodra de aankoop is voltooid, ontvangt u het product in uw kantoor of winkel, met een snelle en betrouwbare verzending. Vergeet niet dat ons klantenserviceteam altijd beschikbaar is om u te helpen met eventuele vragen of problemen die u heeft.

De grootte van vierkante visitekaartjes

Vierkante visitekaartjes worden steeds populairder, omdat ze gemakkelijk mee te nemen zijn en goed in uw broekzak of portemonnee passen. Er zijn verschillende kaartformaten verkrijgbaar, maar het vierkante formaat van 5,5x5,5 cm wordt steeds populairder. Vierkante kaarten zijn ook creatiever en unieker dan de traditionele rechthoekige kaarten.