Ontwerpen en printen: creëer uw ontwerpen online en print u nieuwe promotiemateriaal

Van het ontwerpen tot het printen van uw nieuwe promotiemateriaal. Met de nieuwe Design Service van Pixartprinting geven we samen uw creativiteit vleugels! We bieden u een allround printservice, inclusief het creëren van uw nieuwe originele ontwerpen en printen op het materiaal van uw wensen. U wordt begeleid door een van onze professionele grafisch ontwerpers die u bijstaat bij het maken van uw nieuwe promotiemateriaal.

Flyers, visitekaartjes, displays, etiketten, stickers, verpakkingen, posters en groot formaat producten zoals banners en plaatmateriaal. Aan u de keuze!

Geef uw ideeën in een paar klikken vorm. Van online ontwerpen tot online printen:

 1. Kies een product.
 2. Vertel ons hoe u het wilt hebben.
 3. Kies uit onze ontwerpvoorstellen het ontwerp dat u het mooist vindt.
 4. Upload uw bestand en ontvang uw product thuis.

Uw creativiteit krijgt vleugels: grafisch ontwerp en printen tot uw dienst

Wilt u vorm geven aan uw project maar bent u geen ontwerper? Heeft u een idee maar weet u niet hoe u dat moet realiseren? Samen met u willen we elk obstakel overwinnen dat zich voordoet tussen u en het printen van uw nieuwe reclamemateriaal. Daarom bieden we onze klanten een complete dienst, waarmee ook de meest onervaren ontwerpers promotiemateriaal van de hoogste kwaliteit kunnen maken.

Het grafisch ontwerpen en printen van uw nieuwe producten, op basis van uw ideeën.

Design Service: van het ontwerpen van uw afbeeldingen naar het printen in een paar klikken

Met de Design Service bieden we u een complete dienst inclusief het ontwerp van uw nieuwe afbeeldingen. Dit kunnen we voor u doen:

 • Aanpassing: heeft u al een opzet, een foto of heeft u gewoon een kleine aanpassing van uw ontwerp nodig? Dan kunt u hulp krijgen van een van onze professionele grafisch ontwerpers om uw project te voltooien. Tot aan drie revisierondes en het eindresultaat binnen 24 uur geleverd.
 • Creatie: wilt u vertrouwen op een professionele grafisch ontwerper om uw nieuwe promotiemateriaal te ontwerpen? Dan wordt u ondersteund door een van onze experts die twee verschillende ontwerpen voor u verzorgt en eventuele wijzigingen doorvoert met maximaal drie revisierondes. Tijdens het ontwerpproces wordt u bijgestaan door steeds dezelfde ontwerper.

Kies een van onze producten en vertel ons uw idee: ontwerpen en printen in één dienst

Ons online assortiment bevat talloze promotionele producten. Kies het product dat bij u past en personaliseer het snel en eenvoudig! Dit zijn er een paar:

 • Leaflets en flyers
 • Visitekaartjes
 • Displays
 • Etiketten en stickers
 • Marketingproducten
 • Kantoorartikelen
 • Verpakkingen
 • Groot formaat
 • Affiches en posters

Er zijn geen grenzen aan de personalisatie van uw nieuwe materiaal. Vertrouw op ons voor het maken van uw ontwerp en voor een hoge kwaliteit afdruk. Onze online printservice is gebaseerd op de behoeften van professionals: door een nauwkeurige materiaalstudie en het gebruik van de nieuwste technologieën kunnen we u de beste oplossingen bieden voor het realiseren van uw projecten.

Creëer promotionele producten die volledig in lijn zijn met uw huisstijl en ontvang ze direct aan huis met onze snelle en punctuele verzendingen.

Pixartprinting: de perfecte partner voor het printen van uw producten

Bij Pixartprinting vindt u talloze materialen om uw projecten te realiseren. We bieden u een complete en handige online printservice.

Kies het product, leg uw idee uit aan onze ervaren grafisch ontwerpers, kies het ontwerp uit dat u het mooist vindt en print uw nieuwe gepersonaliseerde promotionele producten!