Flat bags

De flat bags zijn ontworpen voor een breed scala aan producten: de grotere formaten zijn ideaal voor luxueuze kledingstukken, terwijl de kleinere geschikt zijn voor voedingsmiddelen of farmaceutische producten. Wat er ook in zit, de zakken garanderen zichtbaarheid, stijl en bescherming.

 • 4 formaten
 • Met hersluitbare zipper en eurolock

Flat bags: flexibele, personaliseerbare verpakkingen voor sauzen, vloeibare smaakmakers en supplementen

De flat bags vormen een ideale oplossing voor de verpakking van vloeibare, semivloeibare of vaste producten, waaronder sauzen, smaakmakers en supplementen. Net als de Doypacks in ons assortiment, bieden de flat bags een aantal handige voordelen voor zowel de fabrikant als de consument:

 • Flexibiliteit: ze besparen een hoop ruimte tijdens opslag en transport, en ook bij gebruik door de consument. Ze zijn verkrijgbaar in diverse formaten en daarom geschikt voor talloze toepassingen.
 • Stevigheid en ondoordringbaarheid: ze zijn ontworpen om de inhoud veilig en intact te houden en eventuele contaminatie tijdens de distributie of blootstelling te voorkomen. Ze zijn perfect voor het bewaren van vloeibare, semivloeibare of vaste producten omdat ze bestand zijn tegen krassen en schokken.
 • Duurzaamheid: ze zijn met minder plastic vervaardigd dan een harde verpakking met dezelfde inhoud.
 • Personalisering: met Pixartprinting heeft u de mogelijkheid uw nieuwe flat bags snel en eenvoudig te personaliseren. U kunt het op deze pagina doen, door de gewenste configuratieopties te selecteren. Nadat u de personalisering heeft voltooid, kunt u het product met een paar klikken bestellen en het rechtstreeks op kantoor of thuis ontvangen.

Ontdek de flat bags: standaard of recyclebaar, verkrijgbaar in verschillende formaten

We hebben twee verschillende modellen flat bags:

 • De standaard flat bag: deze heeft een meerlagig oppervlak met barrière van transparante folie en aluminium laag, en is geschikt voor direct contact met voedingsmiddelen.
 • De recyclebare flat bag: ook deze is gecertificeerd voor direct contact met voedingsmiddelen en bestaat uit lagen van recyclebaar papier gecombineerd met een barrière van folie.

U kunt het formaat kiezen dat het best bij uw wensen past.

 • 4,5 x 13 cm (10 ml)
 • 8 x 11 cm (30 ml)
 • 6 x 24 cm (70 ml)
 • 15 x 17 cm (250 ml)
 • 19 x 27 cm (1100 ml)
 • 30 x 35 cm (3500 ml)

De zakken van 8x11 cm kunnen worden voorzien van een handige zipper, zodat de inhoud op eenvoudige en doeltreffende wijze kan worden bewaard. De andere formaten worden aanbevolen voor verpakkingen voor eenmalig gebruik.

De flat bags personaliseren

Met Pixartprinting heeft u de mogelijkheid om de zakken voor eenmalig gebruik of herbruikbare zakken in lijn met uw huisstijl te personaliseren. Uw ontwerp wordt in hoge resolutie op het oppervlak van de flat bag afgedrukt, middels de nieuwste printtechnologie. Selecteer de gewenste configuratieopties en download de template op de pagina. Hierin vindt u de instructies van onze experts voor de juiste opmaak van uw afdrukbestand. Zo bent u verzekerd van het beste resultaat: gepersonaliseerde flexibele flat bags van hoge kwaliteit. Vergeet niet dat u bij vragen, twijfels of speciale verzoeken altijd terechtkunt bij onze klantenservice. Zij kunnen u helpen met alle aspecten van het aankoopproces.

Ons aanbod originele en duurzame verpakkingen

De flexibele verpakkingen zijn een van de talloze producten in ons assortiment voor het bewaren van uw producten. Wij raden u aan ook eens naar onze doosjes op maat te kijken, die in vele modellen verkrijgbaar zijn, en de personaliseerbare etiketten. Daarnaast kunt u bij de toonbankdisplays diverse opties vinden om uw producten de zichtbaarheid te geven die ze verdienen.