Kleurengids spandoeken en mesh

Onze kleurengids bevat de belangrijkste kleurencombinaties voor het direct drukken op een groot assortiment materialen. Kies het materiaal dat u nodig heeft uit ons assortiment spandoeken en mesh. De gids wordt gedrukt op een monster van 100 x 70 cm, en is het perfecte referentiemateriaal om het door u gewenste afdrukresultaat te bereiken.

Speel op zeker

Wilt u er zeker van zijn dat u de juiste kleur drukt op het door u gekozen materiaal? Onze kleurengids (100x70 cm) bevat de belangrijkste kleurencombinaties voor het direct drukken op een groot assortiment materialen. Kies het materiaal dat u nodig heeft uit ons assortiment spandoeken en mesh. Zo weet u zeker dat u het gewenste drukresultaat krijgt. U kunt de kleurencombinaties van de verschillende verkrijgbare materialen bekijken.

  1. Extreme classic 500 g en 650 g: dit is een voordelige vinyl banner die lang meegaat, ideaal voor talloze toepassingen. De maximale bedrukbare bandbreedte is 300 cm. Grotere formaten worden met een overlapping van 2 cm geleverd.
  2. EcoFlat 398 g zelfdovend: dit is een meerlagig materiaal van halfhard pvc/PET/pvc, met glad oppervlak en grijze achterkant. Het materiaal is volledig verwerkbaar als droog afval en daarom ideaal voor (rol)banners en displays.
  3. Extreme backlight 450 g: een voordelige en lichte vinyl banner geschikt voor achterbelichting. De maximale bedrukbare bandbreedte is 300 cm. Grotere formaten worden met een overlapping van 2 cm geleverd. Gaat zonder bescherming tot 3 jaar mee.

U kunt er ook voor kiezen het monsterpakket zonder het logo van Pixartprinting te ontvangen.

Gebruikstoepassingen

Het product wordt in de ontwerpfase aangepast zodat elke drukwijze op spandoek en mesh is gegarandeerd: u kunt het daarom bestellen om de juiste kleur te vinden voordat u de definitieve bestelling plaatst.

Aanverwante producten

Naast onze monsterpakketten hebben we tevens kleurengidsen voor diverse andere soorten materialen.