Vlaggen en synthetische stoffen

Een uitgebreid assortiment van synthetische stoffen die een uitstekende afdrukkwaliteit en glanzende kleuren garanderen. Ideaal voor zowel binnen als buiten.

Ontdek hoe u dit materiaal op de juiste manier weggooit - Ontdek

Vlaggen bedrukken

Vlaggen zijn een geweldige manier om uw boodschap te laten zien. Ze zijn groot en zichtbaar, en kunnen worden bedrukt met sublimatiedruk van hoge kwaliteit in levendige kleuren en eenvoudige, impactvolle afbeeldingen. Vlaggen zijn een ideale manier om een merk of product onder de aandacht te brengen, om van veraf gezien te worden, en om een sterke, duidelijke boodschap over te brengen.

Bij Pixartprinting gebruiken we de nieuwste technologie om perfecte prints op stof te produceren. We hebben een breed scala aan stoffen om uit te kiezen, waaronder polyester, nylon en katoen, en onze prints zijn duurzaam en gaan lang mee. We bieden ook een verscheidenheid aan maten en vormen om aan elke behoefte te voldoen.

Of u nu op zoek bent naar een kleine vlag om te zwaaien op een evenement of een grote banner.

Vlaggen: opvallende en effectieve reclame

Een vlag maken is een geweldige manier om uw patriottisme en steun voor uw land te tonen. Er zijn veel verschillende manieren om een vlag te maken, maar de meest gebruikelijke is om hem op stof te drukken. U kunt ervoor kiezen om het zelf te printen of om het door een professional te laten doen.

Als u de vlag zelf wilt bedrukken, zijn er veel verschillende soorten stof die je kunt gebruiken. De populairste soort stof voor vlaggen is katoen, omdat het licht van gewicht is en gemakkelijk om mee te werken. U kunt ook polyester of nylon gebruiken, beide zijn duurzame materialen die een lange tijd meegaan.

Zodra u het type stof hebt gekozen dat u wilt gebruiken, moet u beslissen over de grootte van de vlag.